5 background για έναν ονειρεμένο γάμο

Ο γάμος σας είναι η πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας. Πρέπει να οργανωθεί με απόλυτη προσοχή και ακρίβεια. Κάθε λεπτομέρεια πρέπει να ληφθεί υπόψη από πριν ώστε τίποτε να μην πάει στραβά εκείνη την ημέρα. Όπως για παράδειγμα το background του γάμου. Αυτό που θα βλέπουν οι καλεσμένοι, δηλαδή, πίσω από εσάς ως φόντο και αυτό που θα φαίνεται και στις φωτογραφίες σας αργότερα.
Το background του γάμου είναι ένα σοβαρό κομμάτι της διοργάνωσης. Πρέπει να συμβαδίζει με το θέμα του γάμου καθώς και με τα χρώματα που θα επιλέξετε. Επίσης, πρέπει να μπορεί να μεταφερθεί και να δημιουργηθεί (Handmade Creations, DIY) με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Τέλος, θα πρέπει να είναι οικονομικά προσιτό, καθώς οι καιροί κρίσης στους οποίους ζούμε δεν μας επιτρέπουν πολλά «ανοίγματα». Είτε λοιπόν μερικές ιδέες και εμπνευστείτε για τον δικό σας ονειρεμένο γάμο.

  1. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας λαμπερό background με πολλά μικρά λαμπάκια. Είναι το ιδανικό για χειμωνιάτικους γάμους και θα προσφέρει την ευκαιρία για πολλές ρομαντικές φωτογραφίες. Είναι οικονομικό και πολύ εύκολο να το φτιάξετε μόνες σας στην αίθουσα της τελετής.
  2. Για έναν ρομαντικό και vintage γάμο μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας background δένοντας διάφορες κορδέλες σε ένα κοντάρι. Αυτό που θα σχηματιστεί θα μοιάζει με κουρτίνα και είναι κατάλληλο για γάμο τόσο σε εσωτερικό όσο και εξωτερικό χώρο.
  3. Εάν ο γάμος σας λάβει χώρα σε εξωτερικό χώρο, τι καλύτερο από ένα μεγάλο δέντρο στολισμένο με ρομαντικά φαναράκια;
  4. Εάν ο χώρος στον οποίο θα γίνει η δεξίωση διαθέτει όμορφα, μεγάλα παράθυρα, δημιουργήστε το δικό σας background με δύο ανθοστήλες ακριβώς μπροστά στο παράθυρο.
  5. Μη διστάσετε να φτιάξετε το δικό σας funky background με διάφορα σχέδια και χρώματα, τα οποία σαφώς θα ταιριάζουν με το θέμα του γάμου.
broamroo:
Related Post

This website uses cookies.