Οδηγίες για έναν χειμωνιάτικο γάμο

Μόλις αποφασίσατε πότε θα λάβει χώρα η σπουδαιότερη μέρα της ζωής σας, ο γάμος σας. Τον προγραμματίζετε για τον χειμώνα και θέλετε τα πάντα να είναι στην εντέλεια. Και είναι λογικό. Ας δούμε λοιπόν μερικές βασικές οδηγίες που πρέπει να έχετε υπόψη ώστε να διευθετήσετε τα πράγματα με τον κατάλληλο τρόπο.


Κατ’ αρχάς, είναι καλό να γνωρίζουμε πως τα χρώματα που κυριαρχούν στους χειμωνιάτικους γάμους είναι το μαύρο, το γκρι, το μπλε, το πράσινο και το κόκκινο. Επίσης, «παίζουν» πολύ και οι χειμωνιάτικες αποχρώσεις τους. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε το βουργουνδί, το πράσινο της ελιάς ή το navy blue.

Γενικότερα, οι   χαρακτηρίζονται για το επίσημο στυλ τους. Στη διακόσμηση μπορείτε να συμπεριλάβετε κεριά, τα οποία θα δώσουν αέρα κομψότητας αλλά και ρομαντισμού. Επίσης, δημιουργήστε τα δικά σας διακοσμητικά σύνολα όπως ένας κορμός δέντρου και συνδυάστε τα κεριά, με το ξύλο και τα φτερά. Γενικότερα, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και φτιάξτε τα δικά σας διακοσμητικά αντικείμενα.

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε στην διακόσμηση λουλούδια. Οι ιδανικές επιλογές είναι τα άσπρα και τα κόκκινα τριαντάφυλλα, τα κλαδιά του κέδρου ή το πρινάρι. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα succulents, τα οποία θα δώσουν έναν rustic χαρακτήρα στον χώρο.

Προσφέρετε στους καλεσμένους σας ένα ιδιαίτερο ποτό όπως σαμπάνια με χυμό γκρέιπφρουτ και δεντρολίβανο. Εάν η μέρα είναι ιδιαίτερα κρύα, προσφέρετε ζεστό μαύρο τσάι με ξύσμα πορτοκαλιού και κανέλα.
Προσφέρετε χειμωνιάτικες μπομπονιέρες όπως ένα ασημί καμπανάκι πάνω σε ένα σημείωμα από εσάς, το ζευγάρι, ή ένα βαζάκι με μείγμα για ζεστή, πικάντικη σοκολάτα. Μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας τις μπομπονιέρες καθώς έτσι θα πολύ ιδιαίτερες αλλά και πολύτιμες.

Βρείτε διάφορες ιδέες στο internet και επιλέξτε αυτές που σας αρέσουν περισσότερο. Διευθετήστε ώστε ο χειμωνιάτικος γάμος σας να είναι ο γάμος της χρονιάς!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.