Πως να διαλέξεις τα φορέματα των παράνυφων

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει και αυτή δεν είναι άλλη από την ημέρα του γάμου σας. Έχετε κάνει τόσα όνειρα και τώρα θα βγουν πραγματικότητα. Οι προετοιμασίες και η διοργάνωση έχουν ήδη ξεκινήσει. Τα αισθήματα προσμονής και ανυπομονησίας σας διακατέχουν συνεχώς. Μία σημαντική πτυχή της ημέρας του γάμου, την οποία πρέπει να λάβετε υπόψη με ιδιαίτερη προσοχή, είναι τα φορέματα των παράνυφων. Δείτε μερικά tips ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε τα κατάλληλα φορέματα με βάση το θέμα του γάμου.
Κατ’ αρχάς, σίγουρα γνωρίζετε πως για να διαλέξετε τα φορέματα των παράνυφων, πρέπει ήδη να έχετε διαλέξει το νυφικό. Με βάση αυτό θα διευθετηθούν οι υπόλοιπες λεπτομέρειες.

Παραγγείλετε τα φορέματα τουλάχιστον 6 μήνες πριν από το γάμο. Υπολογίστε 2 με 3 μήνες, κατά τους οποίους τα φορέματα θα ετοιμαστούν και θα σταλθούν. Προσθέστε 4 με 6 εβδομάδες στο χρονοδιάγραμμα καθώς σίγουρα θα χρειαστούν κάποιες μετατροπές ή αλλαγές.

Διοργανώστε ένα γαμήλιο πάρτι στο οποίο όλες θα μετρηθείτε. Αναθέστε σε μία επαγγελματία μοδίστρα να το κάνει αυτό και… απολαύστε το!
Καθώς θα επιλέγετε τα φορέματα, να έχετε υπόψη τις παράνυφες. Ποια χρώματα ταιριάζουν στο χρώμα της επιδερμίδας τους; Ποιο στυλ κολακεύει τη σιλουέτα τους;

Ένα άλλο κριτήριο με βάση το οποίο θα διαλέξετε τα φορέματα είναι το στυλ και η ώρα της τελετής και της δεξίωσης. Εάν ο γάμος λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας, επιλέξτε παστέλ χρώματα και υφάσματα όπως η οργάντζα. Εάν λάβει χώρα το βράδυ, επιλέξτε σκούρα χρώματα και επίσημα υφάσματα όπως το σατέν.

Επίσης, τα χρώματα πρέπει να επιλεγούν με βάση την εποχή. Κάντε όμορφους συνδυασμούς χρησιμοποιώντας μία παλέτα όλων των πιθανών αποχρώσεων. Συμβουλευτείτε ειδικούς στη διοργάνωση γάμων αλλά και τις ιδέες που θα βρείτε εδώ.
Συνδυάστε με όμορφο τρόπο τα φορέματα των παράνυφων με το νυφικό σας και δώστε την ευκαιρία στις αγαπημένες σας φίλες να λάμψουν!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.