Χειμωνιάτικα λουλούδια για το νυφικό μπουκέτο

Τα λουλούδια που θα επιλέξετε για το νυφικό σας μπουκέτο πρέπει να συμβαδίζουν τόσο με το θέμα και το χρώμα του γάμου όσο και την εποχή. Το μπουκέτο και οι ανθοστήλες παίζουν βασικό ρόλο στη διακόσμηση του χώρου. Επομένως, δώστε προσοχή και αφιερώστε χρόνο ώστε να ενημερωθείτε κατάλληλα και να έχετε την ημέρα του γάμου σας ένα υπέροχο σύνολο από λουλούδια. Ας δούμε λοιπόν ποια λουλούδια «παίζουν» τον χειμώνα.
1. Οι ασφόδελοι είναι ένα υπέροχο λουλούδι. Ίσως να τους γνωρίζετε και με το όνομα νάρκισσοι ή μικρά κρινάκια. Μπορείτε να επιλέξετε την λευκή ή την κίτρινη απόχρωση. Είναι η ιδανική επιλογή για έναν χειμωνιάτικο γάμο. Μπορείτε μάλιστα να «φτιάξετε» το δικό σας θέμα για το γάμο συνδυάζοντας το κίτρινο του ασφοδέλου με το γκρι.

2. Ο κρίνος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο νυφικό μπουκέτο. Αυτή τη φορά σας δίνετε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως το ροζ, το κόκκινο, το λευκό και το πορτοκαλί. Ανάλογα με το θέμα του γάμου σας μπορείτε να επιλέξετε και το χρώμα. Συνδυάστε τους με λευκή ή ιβουάρ κορδέλα καθώς και πέρλες στα ίδια χρώματα. Απλώς είναι καλό να θυμάστε πως οι κρίνοι είναι από τα πιο ακριβά λουλούδια.

3. Οι τουλίπες είναι πανέμορφες και θα προσδώσουν στον γάμο σας χάρη και κομψότητα. Οι τουλίπες «αντέχουν» τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Επομένως, όσο κρύα και αν είναι η μέρα του γάμου, αυτές θα μείνουν όμορφες και φρέσκιες. Επιλέξτε ανάμεσα στις αποχρώσεις του πορτοκαλί, του μοβ, του λευκού, του κίτρινου και του κόκκινου.

4. Η ορχιδέα αποτελεί την κλασσική επιλογή λουλουδιού για έναν χειμωνιάτικο γάμο. Αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα σε κάθε εποχή, το λευκό της χρώμα ταιριάζει υπέροχα στις νύφες που παντρεύονται χειμώνα. Επιπλέον, είναι από τα λίγα λουλούδια που μπορεί να σχηματίσει το μπουκέτο «καταρράκτης».

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.