Χρώμα χειμωνιάτικου γάμου ροζ

Το ροζ είναι ένα υπέροχο χρώμα. Εκφράζει ρομαντισμό και ευαισθησία. Ταυτόχρονα, δηλώνει δυναμισμό, καθώς είναι μία κύρια απόχρωση του κόκκινου. Οι παστέλ αποχρώσεις του ροζ είναι κατάλληλες για έναν χειμωνιάτικο γάμο. Μπορούν να συνδυαστούν με πολλά χρώματα όπως το γκρι, το ανθρακί και το ιβουάρ, παρουσιάζοντας ένα υπέροχο θέμα για τον χειμωνιάτικο γάμο σας. Δείτε μερικές ιδέες και αποφασίστε ποια ταιριάζει περισσότερο στα γούστα σας.
Κατ’ αρχάς, μπορείτε να επιλέξετε νυφικό σε μία απαλή απόχρωση του ροζ. Ίσως να σας ακούγεται λίγο περίεργο. Σκεφτείτε όμως πόσο υπέροχη θα φαίνεστε με φόντο το χιονισμένο τοπίο ή την παχιά ομίχλη.

Επιλέξτε λουλούδια τα οποία θα ταιριάζουν με το θέμα του γάμου. Ροζ τριαντάφυλλα, πεόνιες και succulents μπορούν να δημιουργήσουν ένα υπέροχο μπουκέτο.

Εάν φορέσετε ροζ νυφικό, επιλέξτε φορέματα για τις παράνυφες σε πιο σκούρες αποχρώσεις ώστε να φαίνεται η διαφορά. Παίξτε με τα χρώματα, τα οποία κυμαίνονται από την απαλή απόχρωση του σάπιου μήλου μέχρι το ζωηρό ροδακινί χρώμα. Συνδυάστε δαντέλα με στρας για ένα άκρως ρομαντικό αποτέλεσμα.

Επιλέξτε το προσκλητήριο σας στις ίδιες αποχρώσεις, τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με το λευκό ή το ιβουάρ. Τα παπούτσια σας επίσης πρέπει να είναι στο ίδιο χρώμα.
Για τον γαμπρό μπορεί να επιλεγεί μία ροζ γραβάτα ή μία ροζ μπουτονιέρα (πάντοτε με βάση τα λουλούδια του μπουκέτου της νύφης).


Προσφέρετε στους καλεσμένους σας cupcakes διακοσμημένα με ροζ μαρέγκα, ροζ macaroons, marshmallows και ροζέ κρασί. Εννοείται πως τα ροζ κουφέτα σε σχήμα καρδιάς δεν θα λείπουν από τις μπομπονιέρες.

Τέλος, επιλέξτε διακοσμητικά σε απαλό ροζ χρώμα. Λίγα τριαντάφυλλα, ροζ κεριά, vintage κηροπήγια και διακοσμητικές μπάλες θα δώσουν στο τραπέζι της δεξίωσης την ρομαντική ατμόσφαιρα που επιθυμείτε. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και δημιουργήστε τα δικά σας διακοσμητικά αντικείμενα, τα οποία σίγουρα θα είναι πανέμορφα και μοναδικά!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.