Θέμα γάμου καρό με άρωμα Σκωτίας

Όλες μας αγαπάμε το κλασσικό, σκωτσέζικο ύφασμα με τις καρό λεπτομέρειες. Μας αρέσει στα ρούχα μας, στα παπούτσια μας και στην διακόσμηση του σπιτιού μας. Τι θα λέγατε εάν το χρησιμοποιούσαμε ως κύριο θέμα του γάμου μας; Ένα θέμα που θυμίζει Σκωτία είναι πολύ κατάλληλο για έναν χειμωνιάτικο γάμο. Δείτε λοιπόν διάφορες ιδέες και αποφασίστε εάν το ταρτάν ύφασμα είναι του γούστου σας.
Κατ’ αρχάς, προσθέστε λεπτομέρειες από ταρτάν ύφασμα στην δική σας εμφάνιση ως νύφη. Μία καρό κορδέλα στη μέση, ένας φιόγκος ή ταιριαστές γόβες είναι ότι πρέπει. Επίσης, βγάλτε όμορφες φωτογραφίες στην εξοχή φορώντας το νυφικό και από πάνω ένα καρό πουκάμισο που θυμίζει Σκωτία.

Το στυλ του γαμπρού θα είναι ιδιαίτερα vintage. Επιλέξτε ένα κοστούμι από tweed ύφασμα σε αποχρώσεις του γκρι και του μπεζ. Επιλέξτε καρό πουκάμισο ή λευκό πουκάμισο με παπιγιόν από καρό.

Επιλέξτε ένα εντυπωσιακό προσκλητήριο με ρομαντική γραμματοσειρά, με σχέδια λουλουδιών της αγγλικής υπαίθρου και μία κορδέλα από ταρτάν ύφασμα.

Όσον αφορά την διακόσμηση του χειμωνιάτικου γάμου σας, να θυμάστε πως η φούξια ορχιδέα ταιριάζει υπέροχα με το κλασσικό Σκωτσέζικο ύφασμα. Συνεπώς, επιλέξτε καρό λεπτομέρειες για το τραπέζι, όπως οι πετσέτες, οι καρτέλες του μενού και οι κορδέλες των μπουκέτων. Οι ανθοδέσμες του γάμου μπορούν να περιέχουν κόκκινα τριαντάφυλλα, φούξια ορχιδέες σε συνδυασμό με φτερά. Το σύνολο αυτό των λουλουδιών με το σχέδιο του ταρτάν υφάσματος θα δώσει έναν rustic χαρακτήρα στην διακόσμηση της δεξίωσης.

Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε ένα καρό ύφασμα για το τραπεζομάντηλο και να το συνδυάσετε με κομμάτια κορμών ξύλου, άσπρα κεριά και κόκκινους χειμωνιάτικους καρπούς. Το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα καλόγουστο και θα προκαλέσει μεγάλη εντύπωση στους καλεσμένους σας.

Αν λοιπόν το καρό ύφασμα είναι της προτίμησής σας, εφαρμόστε άμεσα τις ιδέες που σας άρεσαν και αποκτήστε ένα μοναδικό θέμα για τον γάμο σας.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.