Νυφικά φορέματα σε γοργονέ στιλ

Όταν έρχεται η ώρα να επιλέξεις το κατάλληλο φόρεμα, είναι τόσες οι επιλογές που καταλήγεις να μπερδεύεσαι και να μην ξέρεις τι να διαλέξεις. Διότι το θέμα δεν είναι μόνο να βάλεις κάτι που είναι στη μόδα και είναι super stylish, αλλά να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στο σωματότυπο και στην ιδιοσυγκρασία σου. Ένα είδος νυφικού που κολακεύει αρκετούς γυναικείους σωματότυπους και είναι ένα πολύ glamorous στιλ νυφικού, είναι το γοργονέ. Είναι αυτό το φόρεμα που ‘αγκαλιάζει’ και τονίζει τις καμπύλες του σώματος και στο τέλος καταλήγει σε μία ανοιχτή και φαρδιά ‘ουρά’. Είναι ιδανικό για γυναίκες με σωματότυπο αχλάδι ή κλεψύδρα αλλά και για τις πιο κοντές εφόσον το στενό στιλ δείχνει πιο ψηλή τη σιλουέτα.

Η πιο συνηθισμένη επιλογή είναι στράπλες με τούλι ή μουσελίνα στο τελείωμα του φορέματος.

Μία απίστευτα θηλυκή εκδοχή του γοργονέ φορέματος που είναι από δαντέλα και έχει μεγάλα λουλούδια για σχέδια.

Υπέροχη επιλογή για φθινοπωρινό ή χειμωνιάτικο γάμο. Και προτείνουμε ανεπιφύλακτα αυτό το σχέδιο γιατί κολακεύει ακόμα περισσότερο το σώμα. Το λευκό σχέδιο δείχνει πιο λεπτή τη φιγούρα έτσι όπως ‘μπλέκεται’ με τη δαντέλα του νυφικού.

Αν ανήκεις στις νύφες που αναζητούν κάτι που να έχει μία φυσική αριστοκρατικότητα, τότε αυτό είναι το σωστό φόρεμα. Αποπνέει class και υποστηρίζεται ιδανικά με ένα απλό σινιόν και την απουσία κοσμημάτων.

Λατρεύουμε αυτό το νυφικό, γιατί ενώ είναι σε στιλ γοργονέ, έχει μία απλότητα και σε κάνει να θες να το φοράς και σε άλλες περιπτώσεις. Η δαντέλα, το χαμηλό ντεκολτέ και τα μακριά μανίκια δημιουργούν αυτό το vintage style που απευθύνεται σε νύφες με άποψη.

Η επιτομή της sexy version του εν λόγω νυφικού. Με γυμνή πλάτη, και ‘ουρά’ που ξεκινά από την περιοχή των οπισθίων και κάτω. Οι λεπτές τιράντες και η δαντέλα βοηθούν στο να δείχνει απλό αλλά πολύ ερωτικό.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.