Κομψά νυφικά με φιόγκους

Θέλετε ένα νυφικό με στυλ και φινέτσα αλλά δεν επιθυμείτε κάτι υπερβολικό! Η λύση είναι να προσθέσετε ένα φιόγκο! Ένας μεγάλος φιόγκος χαρίζει εντυπωσιακό στυλ ενώ ένας μικρός διακριτικός προσδίδει ένα κομψό ύφος στη νυφική σας εμφάνιση. Ότι και αν διαλέξετε για το νυφικό σας φόρεμα να θυμάστε ότι η δαντέλα και το τούλι ταιριάζουν ιδανικά με τους φιόγκους.

Οι φιόγκοι συνήθως τοποθετούνται στην πίσω πλευρά του νυφικού, ακριβώς στο ύψος της μέσης, που είναι και το πιο στενό σημείο της γυναικείας σιλουέτας.Εναλλακτικά θα βρείτε και μικρότερους φιόγκους στο μπροστά μέρος του νυφικού, κυρίως για να δέσουν όμορφα μια ζώνη ή κορδέλα.

Δημιουργήστε ένα εντελώς θηλυκό νυφικό φόρεμα επιλέγοντας για διακοσμητικό στοιχείο τους φιόγκους και το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Tip : προσέξτε πως θα καθίσετε μετά που θα φορέσετε το νυφικό τόσο στο σπίτι όσο και στο νυφικό αυτοκίνητο με το οποίο θα πάτε στην εκκλησία αν ο φιόγκος είναι τοποθετημένος πίσω ώστε να μην τον τσαλακώσετε και χάσει το σχήμα του.

 

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.