Νυφικά παπούτσια J. Bournazos 2013

Τα νυφικά παπούτσια J. Bournazos είναι συνώνυμο της κομψότητας, της φινέτσας και της πολυτέλειας για αυτό και είναι πολλές οι γυναίκες οι οποίες για την πιο ιδιαίτερη ημέρα τη ζωής τους, την ημέρα του γάμου τους, εμπιστεύονται τη φίρμα J. Bournazos!

Ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας με στυλ και άνεση κλέβοντας τις εντυπώσεις, πάντα με ένα ζευγάρι J. Bournazos. Στη συλλογή 2013 θα συναντήσετε σατέν και δερμάτινες γόβες και πέδιλα σε λευκό, ασημί, μπεζ και κοραλλί χρώμα με ντελικάτες λεπτομέρειες που αναδεικνύουν τα θηλυκά σχέδια και τα όμορφα χρώματα.

Ότι στυλ νυφικού και να επιλέξετε στην μεγάλη πλούσια συλλογή J. Bournazos θα βρείτε σίγουρα το σχέδιο εκείνο που ταιριάζει σε εσάς! Κλασσική ή μοντέρνα νύφη δεν έχει σημασία, τα σχέδια της συλλογής θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας!

Ποντάρετε σε ένα καλαίσθητο, κομψό κι θηλυκό ζευγάρι παπούτσια και δώστε στη νυφική σας εμφάνιση τις πινελιές πολυτέλειας που της αρμόζουν. Στα καταστήματα J. Bournazos σας περιμένει μια άκρως ενδιαφέρουσα ποικιλία από νυφικά παπούτσια για αυτό μη χάνετε χρόνο και επισκεφτείτε το κοντινότερο κατάστημα σύντομα, αφού πρώτα δείτε τη συλλογή 2013 στις παρακάτω φωτογραφίες!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.