Ρομαντικά νυφικά χτενίσματα 14 στυλ για νύφες που αγαπούν τα σπαστά μαλλιά

Τα σπαστά μαλλιά είναι η αλήθεια ότι πολλές γυναίκες τα προτιμούν στο νυφικό τους χτένισμα. Ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε στυλ νύφης ενώ αναδεικνύουν τόσο το χτένισμα όσο και το νυφικό!
Σινιον, πιασμένα σε αλογοουρά ακόμα και κάτω χαλαρά στους ώμους τα σπαστά μαλλιά είναι από τις πιο θηλυκές επιλογές. Φυσικά ή τεχνητά τα σπαστά μαλλιά θέλουν ανάλογη περιποίηση για να αναδειχθούν και να εντυπωσιάσουν. Για αυτό φροντίστε να κουρέψετε τις άκρες και να χρησιμοποιήσετε κάποιο προϊόν λάμψης για τη μεγάλη ημέρα του γάμου!
Στα αξεσουάρ τώρα τα σπαστά μαλλιά ταιριάζουν υπέροχα με στέκες, λουλούδια, κορδέλες και χτενάκια αρκεί να μην είναι μεγάλα σε όγκο καθώς το αποτέλεσμα θα είναι δυσανάλογο!
Μοντέρνα, boho, κομψή, απλή, ρομαντική ότι νύφη κι αν επιλέξετε να γίνετε τα σπαστά μαλλιά θα ολοκληρώσουν πολύ όμορφα το στυλ σας. Ψάξαμε για όλες εσάς τις μέλλουσες νυφούλες που σας αρέσει το ρομαντικό ύφος, 14 καταπληκτικά ρομαντικά χτενίσματα για να πάρετε ιδέες.
Δείτε τα στις παρακάτω φωτογραφίες και εμπνευστείτε για το δικό σας νυφικό χτένισμα που θα συμπληρώσει τέλεια το bridal look σας.

Image source

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.