Διακόσμηση γάμου σε κτήμα

Στους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς γάμους συνηθίζεται η δεξίωση να γίνεται σε κτήμα λόγω του όμορφου καιρού! Αν έχετε ήδη αποφασίσει να κάνετε τη δεξίωση σας σε ένα κτήμα αυτό που μένει είναι να σκεφτείτε τη διακόσμηση.

Καλωσορίστε τους καλεσμένους με ένα welcome drink το οποίο θα σερβιριστούν από ένα τραπέζι διακοσμημένο με λουλούδια! Στη συνέχεια ενημερώστε τους με έναν πίνακα στον οποίο μπορείτε να προσθέστε για διακόσμηση καραβόπανο ή σχοινιά για το menu . Αν το κτήμα διαθέτει δέντρα μια υπέροχη ιδέα είναι να τοποθετήσετε γύρω από το δέντρο μεγάλες μαξιλάρες και να κρεμάσετε φανάρια από τα κλαδιά.

Στα τραπέζια τώρα προτιμήστε ανάλαφρη διακόσμηση με κεριά ή λουλούδια! Στις καρέκλες προσθέστε κορδέλες, κλαδιά ελιάς ή απλά αφήστε το ξύλο να πρωταγωνιστήσει μόνο του. Το κτήμα δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήστε όμορφες γωνίες…τοποθετήστε ένα τραπέζι με διάφορα δροσιστικά ποτά ή ένα stand με ξηρούς καρπούς κι αποξηραμένα φρούτα. Αν έχετε αρκετά παιδάκια καλεσμένα τι θα λέγατε για μια μηχανή ποπκορν ή ένα μίνι τραπεζάκι από ζαχαρωτά, φρούτα και γλυκά;

Σε ένα κτήμα το παν είναι να υπάρχει καλός φωτισμός και πιο ανάλαφρη διακόσμηση για αυτό δώστε έμφαση στα φανάρια και σε υλικά όπως ξύλο, γυαλί, λουλούδια, κεριά και υφάσματα. Αποφύγετε τις υπερβολές στη διακόσμηση και τα σκούρα χρώματα και κάντε μια δεξίωση που θα εντυπωσιάσει τους πάντες! Πάρτε ιδέες από τις παρακάτω φωτογραφίες.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.