Διακόσμηση βάπτισης για δίδυμα

Ο πελαργός ήταν γενναιόδωρος μαζί σας και σας έφερε δύο μωράκια..η χαρά σας λοιπόν διπλή ! Τώρα που μεγάλωσαν λιγάκι ήρθε η ώρα να τα βαπτίσετε και φυσικά αυτό που ψάχνετε είναι τι στυλ διακόσμησης να επιλέξετε για αυτό το τόσο σημαντικό και χαρούμενο γεγονός.

Τα χρώματα είναι ξεκάθαρα…. για κοριτσάκια βάλτε ροζ, μωβ, πορτοκαλί, κίτρινο ή θέματα όπως πριγκίπισσες, αστέρια, πουα μοτίβα ή ρίγες! Αν τα διδυμάκια σας είναι αγόρια το μπλέ, το πράσινο, το γαλάζιο είναι ιδανικά χρώματα να συμπληρώσουν θέματα με αεροπλάνα, πειρατές, ζωάκια.

Στα προσκλητήρια βάλτε δύο  φιγούρες από μωρά να πρωταγωνιστούν και να προσκαλούν φίλους και συγγενείς στη βάπτιση! Στις μπομπονιέρες τώρα τα πράγματα είναι εύκολα για εσάς καθώς δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά αφού μια μπομπονιέρα αρκεί και για τα δύο μωράκια, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τις επιλέξετε στο xl μέγεθός τους!

Σε κάθε περίπτωση η διακόσμηση θα γίνει σαν να επρόκειτο να βαπτιστεί ένα παιδάκι δηλαδή δε χρειάζεται στην κολυμπήθρα να μπούνε δύο διακοσμητικά ούτε και τα μπαλόνια να διπλασιαστούν, το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι να ενσωματώσετε όπου χρειάζεται δύο φιγούρες μωρών.

Αν πάλι επιθυμείτε και έχετε την οικονομική δυνατότητα μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστές μπομπονιέρες κυρίως αν τα δίδυμα σας είναι τα αντίθετα φύλλα. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ιδέες για διακόσμηση βάπτισης για δίδυμα και σας τις παρουσιάζουμε στις παρακάτω φωτογραφίες.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.