Διακόσμηση γάμου με κρίνα

Μεγαλοπρεπή και αριστοκρατικά, ρομαντικά και αγνά τα κρίνα είναι μια εξαιρετική επιλογή για διακόσμηση γάμου. Κατατάσσονται στις κλασικές επιλογές και στις ελαφρώς πιο ακριβές!

Αγαπάτε τόσο πολύ τα κρίνα που δεν θέλετε να τα τοποθετήσετε μόνο στη νυφική σας ανθοδέσμη αλλά επιθυμείτε να τα θέσετε ως πρωταγωνιστές σε όλη τη διακόσμηση του γάμου. Ξεκινήστε με το νυφικό αυτοκίνητο όπου μπορείτε να επιλέξετε ένα κρίνο για την κάθε πόρτα δεμένο στο χερούλι της πόρτας με μια λευκή υφασμάτινη κορδέλα.

Συνεχίστε με την εκκλησία, τα κρίνα μπορούν να σταθούν ιδανικά περιμετρικά της εισόδου και φυσικά σε όλο το διάδρομο ανάμεσα στα καθίσματα! Για τη δεύτερη εκδοχή επιλέξτε μεγάλα γυάλινα βάζα και τοποθετήστε πολλά κρίνα σε συνδυασμό με πέτρες ή με άμμο αν πρόκειται για καλοκαιρινό γάμο. Αν θέλετε κάτι πιο πρωτότυπο μπορείτε να επιλέξετε στεφανάκια από κρίνα ή μεγάλες ξύλινες λευκές γλάστρες στις οποίες θα στέκονται περήφανα τα αριστοκρατικά κρίνα.

Στη δεξίωση το κέντρο των τραπεζιών και οι καρέκλες δεν μπορούν παρά να έχουν ως κεντρικό θέμα τα κρίνα! Συνδυάστε με κορδέλες από τούλι ή ύφασμα και χρησιμοποιείστε γυάλινα διακοσμητικά για τη διακόσμηση έτσι ώστε να φαίνονται ξεκάθαρα τα κρίνα. Τέλος η τούρτα σας θα δείξει ακόμα πιο όμορφη αν επιλέξετε να τη στολίσετε με ζαχαρωτά μεγάλα κρίνα.

Τα λευκά κρίνα να θυμάστε ότι σας δίνουν τη δυνατότητα να παίξετε και με άλλα χρώματα και να κάνετε τους δικούς σας αγαπημένους συνδυασμούς. Αν πάλι θέλετε μια κλασσική διακόσμηση δώστε στα λευκά κρίνα τον πρωταγωνιστικό ρόλο και αφήστε τα να εντυπωσιάσουν από μόνα τους.

Πάρτε ιδέες διακόσμησης γάμου με κρίνα από τις παρακάτω φωτογραφίες και εμπνευστείτε για τη δική σας γαμήλια διακόσμηση.

[nggallery id=141 template=”sliderview”]

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.