Διακόσμηση βάπτισης σε ροζ χρώμα

Το ροζ είναι η τέλεια επιλογή για τη βάπτιση της κόρης σας! Κοριτσίστικο, ρομαντικό και αισιόδοξο το ροζ θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους και θα κάνει τη βάπτιση του παιδιού σας ξεχωριστή.

Οι περισσότερες μαμάδες καταλήγουν στο ροζ χρώμα για τη διακόσμηση της βάπτισης καθώς υπάρχει πληθώρα επιλογών στα καταστήματα τόσο για τις μπομπονιέρες και για τα προσκλητήρια όσο και τα διακοσμητικά της βάπτισης.

Ξεκινήστε επιλέγοντας μπαλόνια σε ροζ χρώμα για να διακοσμήσετε περιμετρικά την αυλή. Σε κάποιο σημείο κοντά στην πόρτα της εκκλησίας τοποθετήστε το τραπέζι όπου θα περιμένει τους καλεσμένους σας η μπομπονιέρα και διάφορα κεράσματα σε ροζ φυσικά χρώμα. Το τραπέζι μπορείτε να το στολίσετε με ροζ τούλι ή με ροζ-λευκό για αντίθεση, πιπίλες σε ροζ χρώμα αλλά και διάφορες γιρλάντες είναι έξυπνες επιλογές που θα γεμίσουν το τραπέζι και θα εντυπωσιάσουν με το ροζ χρώμα.

Για την κολυμπήθρα επιλέξτε κορδέλες υφασμάτινες σε συνδυασμό με άνθη ή σχοινιά σε ροζ χρώμα παρέα με χρυσά διακοσμητικά. Ακόμα μπορείτε να αφήσετε μόνο τα λουλούδια να πρωταγωνιστήσουν έτσι ώστε να σπάσετε λιγάκι το ροζ σκηνικό.

Για το κοριτσάκι σας επιλέξτε να ζευγάρι παπούτσια ή ένα καπέλο σε ροζ χρώμα έτσι ώστε να ολοκληρώσετε την βάπτιση με στυλ. Να θυμάστε ότι το ροζ μπορεί να μπει παντού και σε όποια ποσότητα θέλετε καθώς είναι βάπτιση και όχι γάμος! Πάρτε ιδέες για διακόσμηση βάπτισης σε ροζ χρώμα από τις παρακάτω φωτογραφίες.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.