Διακόσμηση γάμου με ελιά

Η ελιά είναι εθνικό σύμβολο της Ελλάδας! Παραπέμπει στη φύση και είναι η ιδανική επιλογή για ένα γάμο λιτό και άκρως Ελληνικό. Η ελιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το στολισμό είτε καλοκαιρινού είτε χειμερινού γάμου.

Ξεκινήστε με το προσκλητήριο το οποίο μπορεί να έχει στεφάνι από ελιά με χρυσά φύλλα. Οι μπομπονιέρες μπορούν να δεθούν πράσινη κορδέλα και κάποιο χρυσό διακοσμητικό ενώ η ανθοδέσμη σας κάλλιστα μπορεί να έχει μικρά κλαδιά ελιάς.

Για την τούρτα το πράσινο χρώμα είναι τέλεια επιλογή ενώ τα στέφανα δεν μπορούν παρά να έχουν τα χαρακτηριστικά των φύλλων της ελιάς. Ως δωράκια στους καλεσμένους δώστε βαζάκια με ελιές ή ένα μικρό μπουκαλάκι ελαιόλαδο και εντυπωσιάστε με το πατροπαράδοτο στυλ σας.

Στη δεξίωση τώρα φυσικά τον πρώτο λόγο στα κεράσματα θα έχει η ελιά ή μια πάστα ελιάς. Όλα τα φαγητά θα μοσχοβολάνε ελαιόλαδο ενώ στα κέντρο των τραπεζιών μεγάλα κλαδιά ελιάς θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας.

Στον προαύλιο χώρο της αίθουσας επιλέξτε γλάστρες με ελιά και προετοιμάστε τους καλεσμένους για τη διακόσμηση που θα θαυμάσουν στον εσωτερικό χώρο. Να θυμάστε ότι εξαιρετικό συνδυασμό κάνει το μωβ με το λαδί χρώμα, σε περίπτωση που δεν θέλετε να υπάρξει μονοτονία. Για όλες εσάς που θέλετε την ελιά να πρωταγωνιστήσει στο γάμο σας ψάξαμε και βρήκαμε ιδέες για στολισμό γάμου με ελιά και σας τις παρουσιάζουμε στις παρακάτω φωτογραφίες.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.