Mourtzi Νυφικά παπούτσια collection Άνοιξη Καλοκαίρι 2013

Η καινούρια συλλογή άνοιξη καλοκαίρι 2013 της Ελληνικής εταιρείας Mourtzi η οποία παρουσιάστηκε στην 21η έκθεση γάμου New Life Expo Wedding στο MEC, θα εντυπωσιάσει κάθε μέλλουσα νύφη!

Κάθε γυναίκα για την ημέρα του γάμου της επιθυμεί ένα ονειρεμένο, εντυπωσιακό αλλά και άνετο ζευγάρι παπούτσια. Εκτός από την ώρα της τελετής όπου η ορθοστασία είναι κουραστική, θα πρέπει να θυμάστε ότι σας περιμένει και το γαμήλιο party για αυτό πρέπει να επιλέξετε ένα εντυπωσιακό και βολικό ζευγάρι παπούτσια.

Η εταιρεία Mourtzi με κάθε συλλογή της καταφέρνει να ενθουσιάζει ακόμα και την πιο απαιτητική γυναίκα. Τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά, τα ντελικάτα υφάσματα και οι κομψές λεπτομέρειες αγκαλιάζουν περίτεχνα τα κλασσικά διαχρονικά αλλά και νεανικά μοντέρνα σχέδια.

Στη φετινή συλλογή μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια από γόβες, peep toe και πέδιλα κατασκευασμένα στο χέρι περιμένει όλες εσάς να βρείτε μέσα της το ιδανικό σχέδιο που θα ολοκληρώσει αρμονικά το bridal look σας. Τα στρας και τα κρύσταλλα πρωταγωνιστούν στις λεπτομέρειες ενώ στην χρωματική παλέτα το λευκό κι το ιβουάρ έχουν τον πρώτο λόγο.

Ποιότητα, κομψότητα και εκλεπτυσμένο στυλ είναι τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε συλλογής της εταιρείας Mourtzi. Συμπληρώστε τη νυφική σας εμφάνιση με ένα εξαιρετικής αισθητικής ελληνικό ζευγάρι υποδημάτων και τραβήξτε όλα τα βλέμματα! Όποιο και αν είναι το στυλ σας στη συλλογή άνοιξη καλοκαίρι 2013 Mourtzi σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό σχέδιο για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας, την ημέρα του γάμου σας. Δείτε τη συλλογή Mourtzi Νυφικά παπούτσια Άνοιξη Καλοκαίρι 2013 στις εικόνες που ακολουθούν.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.