Νυφικά 2013 Maggie Sottero

Κάθε γυναίκα φαντάζεται το τέλειο νυφικό φόρεμα! Ένα λευκό, πλούσιο νυφικό που θα εκτοξεύσει την ομορφιά της και θα εντυπωσιάσει τους πάντες, ένα νυφικό που θα αγκαλιάσει το σώμα της και θα αναδείξει με κολακευτικό τρόπο τα δυνατά της σημεία. Ένα φόρεμα με ντελικάτα υφάσματα και φινετσάτες λεπτομέρειες … ένα νυφικό φόρεμα Maggie Sottero.

Τα νυφικά της Maggie Sottero φλερτάρουν με τη θηλυκότητα και την κομψή αισθητική ενώ εντυπωσιάζουν και με τις δυνατές πινελιές μοντέρνων στοιχείων! Στις συλλογές της κάθε γυναίκα ανεξαρτήτου ηλικίας θα ανακαλύψει εκείνο το τέλειο νυφικό που ονειρευόταν για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της.

Στη συλλογή 2013 της Maggie Sottero η δαντέλα και το τούλι φαίνεται να κρατούν τα ηνία σχεδόν σε όλα τα σχέδια είτε ως βασικό στοιχείο είτε ως διακοσμητικές λεπτομέρειες. Mermaid, trumpet, ball gown, shealth αλλά και σε Α γραμμή τα νυφικά της συλλογής θα ενθουσιάσουν με την πρώτη ματιά κάθε μέλλουσα νύφη που θέλει το νυφικό της να είναι κομψό, ποιοτικό, άνετο, θηλυκό με μια γερή δόση νεότητας.

Τα σχέδια της φετινής συλλογής ολοκληρώνουν εξαιρετικές διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως υφασμάτινες ζώνες, καρφίτσες με πετράδια αλλά και μεγάλα πλούσια υφασμάτινα λουλούδια. Για τις πιο εναλλακτικές νύφες η Maggie Sottero πρόσθεσε στη συλλογή κάποια νυφικά με χρώματα και αντιθέσεις τα οποία δίνουν ακόμα και στην πιο μοντέρνα νύφη τη δυνατότητα να φορέσει ένα νυφικό ποιοτικό αλλά καθόλου κλασσικό!

Διαλέξαμε τα πιο όμορφα, θηλυκά και εντυπωσιακά νυφικά της Maggie Sottero από τη συλλογή 2013 και σας τα παρουσιάζουμε στις παρακάτω φωτογραφίες.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.