Νυφικά χτενίσματα και μακιγιάζ Πριν και Μετά

Όταν μια γυναίκα μακιγιάρετε και φτιάχνει τα μαλλιά της γίνεται άλλος άνθρωπος. Μεγάλη αλήθεια! Πολλές φόρες βέβαια εμείς οι γυναίκες φτάνουμε και στο άκρως αντίθετο… δημιουργούμε ένα έντονο μακιγιάζ κι ένα πολύ ιδιαίτερο χτένισμα με αποτέλεσμα να μην μας αναγνωρίζουν καν οι γνωστοί και φίλοι! Αυτό ακριβώς είναι και το λάθος που κάνουνε αρκετές νύφες.

Η ημέρα του γάμου αναμφισβήτητα είναι μια και μοναδική ως αναφορά τη χαρά, την ευτυχία και τη διασκέδαση! Στον τομέα του μακιγιάζ και του χτενίσματος δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν σημαίνει ότι επειδή μια φορά παντρευόμαστε οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα στην υπερβολή τους! Κόκκινα χείλια, σκούρα σκιά, μπομπαρισμένο μαλλί με μπούκλες, εξτένσιονς κ.α
Το παν είναι να μας δει ο καλός μας και οι καλεσμένοι και να μας αναγνωρίσουν, να κάνουμε δηλαδή ένα μακιγιάζ «ήσυχο» και ένα χτένισμα κομψό!

Προτιμήστε για την ημέρα του γάμου σας να κάνετε το κλασσικό μακιγιάζ που ξέρετε ότι σας πηγαίνει ενώ για τα μαλλιά σας δοκιμάστε διαφορετικά σχέδια και επιλέξτε κάτι που θα δέσει αρμονικά με όλο το bridal look σας.

Να θυμάστε ότι δε χρειάζεται να μείνετε σε κάποια επαγγελματία (αισθητικό, μακιγιέζ, κομμώτρια) αν καταλάβετε ότι αυτό που σας προτείνει δεν σας ταιριάζει! Υπάρχουν τόσοι πολλοί ειδικοί εκεί έξω που ασχολούνται με την κάθε νύφη διεξοδικά έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα τέλειο και προπαντός όχι υπερβολικό αποτέλεσμα.

Ψάξαμε και βρήκαμε φωτογραφίες από νύφες πριν και μετά! Δείτε και εμπνευστείτε για το δικό σας look στις παρακάτω φωτογραφίες.

Photos : http://www.haircomesthebride.com/09BeforeandAfter.htm

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.