Νυφικά 2013 Σήλια Κριθαριώτη collection Just say I do!

Υπάρχει περίπτωση κάποια γυναίκα βλέποντας τη νυφική συλλογή της Σήλιας Κριθαριώτη για την άνοιξη καλοκαίρι 2013 να μην πει I do στον καλό της; Φυσικά όχι!

Κάθε νυφική συλλογή της Σήλια μας ταξιδεύει… άλλες φορές στο χρόνο, άλλες φορές σε περασμένες δεκαετίες, άλλες φορές σε άλλους πλανήτες! Κάθε νυφική της δημιουργία μιλάει απευθείας στη καρδιά μας χάρη στο θηλυκό σχεδιασμό, τα πολυτελή υφάσματα και τις ντελικάτες λεπτομέρειες.

Για το 2013 μέσα από τη νυφική συλλογή Just say I do η αγαπημένη σχεδιάστρια έδωσε τη σκυτάλη στην αριστοκρατική δαντέλα και στο αθώο ρομαντικό μεταξωτό τούλι. Τα περίτεχνα κεντήματα, οι διαφάνειες και τα πετράδια αρμονικά συμπληρώνουν τα σχέδια της συλλογής. Οι γραμμές απόλυτα κολακευτικές έχουν ως μόνο σκοπό να αναδείξουν το γυναικείο κορμί με τον πιο όμορφο τρόπο.

Αιθέρια, ρομαντικά μα πάνω από όλα κομψά τα νυφικά της Σήλιας Κριθαριώτη για το 2013 απευθύνονται σε όλες τις μέλλουσες νύφες που θέλουν να ξεχωρίσουν την ημέρα του γάμου τους με ένα elegant νυφικό με Ελληνική καταγωγή και υπογραφή!

Η γυναικεία σιλουέτα αποθεώνεται σε μια ακόμη συλλογή made by Celia Kritharioti,τα φίνα υφάσματα σε κερδίζουν, τα θηλυκά σχέδια σου κλείνουν το μάτι και η ποιότητα σου υπόσχεται την απόλυτη άνεση για την πιο χαρούμενη ημέρα της ζωής σου.

Σκέφτεσαι ακόμα αν θα πεις το ναι στην πρόταση του αγαπημένου σου; Η νυφική συλλογή της Σήλια άνοιξη καλοκαίρι 2013 σε προκαλεί και σε παροτρύνει just say I do…

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.