Μπομπονιέρες γάμου με δαντέλα

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να επιλέξετε τις μπομπονιέρες σας! Δεν θέλετε κάτι κλασσικό αλλά ούτε κάτι ιδιαίτερα φαντεζί, ψάχνετε κάτι κομψό και ταυτόχρονα καλαίσθητο; Τότε η τέλεια επιλογή για εσάς είναι η δαντέλα!

Ρομαντική και elegant η δαντέλα ταιριάζει σε ένα γάμο αριστοκρατικό, με κλασσικό και πιο μεγαλοπρεπές ύφος. Αν η ιδέα της δαντέλας σας βάζει σε σκέψεις και σας φαίνεται πραγματικά ενδιαφέρουσα ας δούμε παρακάτω πως θα μπορέσετε να ενσωματώσετε τη δαντέλα στις μπομπονιέρες σας!

  • Μπομπονιέρα κλασσική με τούλι : Εδώ η δαντέλα μπορεί να ενσωματωθεί ως κορδέλα ή ακόμα να ντύσει τη μισή μπομπονιέρα αφήνοντας το τούλι να ολοκληρώσει το σχέδιο.
  • Μπομπονιέρα κουτάκι : Σε ένα κουτάκι η δαντέλα θα γίνει τέλειος φιόγκος ή εντυπωσιακό διακοσμητικό στοιχείο που θα βρίσκεται στη μέση του κουτιού.
  • Μπομπονιέρα πουγκί : Εδώ η δαντέλα μπορεί να πρωταγωνιστήσει μόνη της ! Ένα πουγκί εξ ολοκλήρου από δαντέλα θα αγκαλιάσει τα κουφέτα σας και θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους.
  • Αν δεν θέλετε μια δαντελένια μπομπονιέρα αλλά προτιμάτε να δώσετε σε αυτό το τόσο ιδιαίτερο ύφασμα μια μικρή θέση τότε βάλτε το ως διακοσμητική λεπτομέρεια! Ακόμα και έτσι το στίμα της δαντέλας θα ενθουσιάσει και θα δώσει ένα πιο αριστοκρατικό ύφος.
  • Δαντέλα και χρώμα : Αν θέλετε να βάλετε χρώμα στις μπομπονιέρες μπορείτε να επιλέξετε το ροζ, το γαλάζιο, το καφέ χρώματα δηλαδή που ταιριάζουν με τη λευκή δαντέλα.
  • Για όσες θέλετε κάτι πιο ξεχωριστό ψάξτε για δαντέλα σε μαύρο χρώμα και κάντε μια μπομπονιέρα με την οποία θα ενθουσιάσετε όλους τους καλεσμένους.

Δείτε μπομπονιέρες γάμου με δαντέλα και πάρτε ιδέες για τη δική σας επιλογή!


Photos:www.etsy.com
broamroo:
Related Post

This website uses cookies.