Νυφικά 2013 Sposa Moda collection Princess

Αν δοκιμάσετε ένα νυφικό και μέσα του αισθανθείτε όμορφα και άνετα τότε αυτό είναι το ιδανικό για εσάς! Η εταιρεία Sposa Moda δημιουργεί νυφικά με αυτό ακριβώς το σκοπό… να κάνουν την κάθε γυναίκα να νιώθει αυτοπεποίθηση και άνεση τόσο την ώρα της τελετής όσο και την ώρα της δεξίωσης.

Θηλυκότητα, κομψά στοιχεία και φινετσάτα σχέδια είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν κάθε συλλογή της Sposa Moda. Στη collection Princess 2013 τα πετράδια έχουν τον πρώτο λόγο αφού διακοσμούν αρκετά από τα σχέδια. Τόσο στο μπούστο όσο και στη μέση σειρές από λαμπερά Swarovski κάνουν την εμφάνισή τους προσθέτοντας πολυτέλεια και glam στοιχεία σε κάθε σχέδιο.

Η δαντέλα από την άλλη μας κλείνει το μάτι με το αριστοκρατικό και ρομαντικό ύφος της στολίζοντας το επάνω μέρος κάποιων σχεδίων ή συνθέτοντας ακόμα και ολόκληρο το νυφικό. Sheath, ball gown αλλά και νυφικά κοντά με μακριά ουρά συμπληρώνουν την εξαίσια συλλογή Princess για το 2013.

Στα χρώματα το λευκό είναι ο κυρίαρχος προσδίδοντας σε κάθε σχέδιο το ρομαντισμό και το κλασσικό στοιχείο που χρειάζεται. Για όσες φυσικά επιθυμούν κάτι πιο ιδιαίτερο οι ζώνες που στολίζουν κάποια σχέδια δίνουν μια νότα πιο μοντέρνα.

Η συγκεκριμένη συλλογή της Sposa Moda απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που αναζητούν για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους ένα νυφικό κομψό, μοντέρνο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό. Ένα νυφικό που μέσα του θα νιώθουν όμορφες μα πάνω από όλα πριγκίπισσες! Δείτε τη συλλογή Princess για το 2013 στις παρακάτω φωτογραφίες.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.