Monique Lhuillier Επίσημα Φορέματα Άνοιξη 2013

Η Monique Lhuillier εκτός από υπέροχα νυφικά δημιουργεί και πολύ ιδιαίτερα φορέματα. Η Monique προσφέρει στο γυναικείο κοινό της συλλογές που πάντα κλέβουν τις εντυπώσεις με την ποιότητα και την αισθητική τους!

Για την άνοιξη 2013 στη συλλογή από φορέματα θα δούμε στενά midi, maxi αέρινα αλλά και σε trumpet στυλ σχέδια. Στον τομέα λεπτομέρειες ο φιόγκος κυριαρχεί και ολοκληρώνει μοναδικά κάθε φόρεμα. Με φίνα υφάσματα που αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα και σχέδια που τονίζουν τη θηλυκότητα η συλλογή από φορέματα για την άνοιξη 2013 της Monique Lhuillier θα σας ενθουσιάσει!

Στη χρωματική παλέτα τώρα το μώβ, το μπεζ, το καφέ, το μαύρο αλλά και το γκρι είναι οι πρωταγωνιστές που αναδεικνύουν και εκτοξεύουν τα θηλυκά σχέδια της φετινής συλλογής. Φυσικά στη συλλογή δεν θα δούμε μόνο μονοχρωμίες καθώς και τα λουλουδάτα τυπώματα έχουν δώσει το στίγμα τους.

Δείτε τη συλλογή από φορέματα της Monique Lhuillier για την άνοιξη 2013 στις παρακάτω φωτογραφίες και εμπνευστείτε για ένα δικό σας επίσημο look.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.