Νυφικά χτενίσματα 2013 : Πάρε ιδέες από τις πασαρέλες

Κάθε χρόνο οι μεγάλοι οίκου εκτός από τάσεις στα ρούχα παρουσιάζουν και τάσεις στα μαλλιά! Διαφορετικά, πρωτότυπα, ιδιαίτερα χτενίσματα συνοδεύουν σε κάθε συλλογή τις δημιουργίες των σχεδιαστών. Αν σου αρέσει να ακολουθείς τη μόδα και τις τάσεις, αν ενημερώνεσαι για τα trends κάθε σεζόν τότε σίγουρα πριν επιλέξεις το νυφικό σου χτένισμα θα κάνεις μια εξερεύνηση στις πασαρέλες για να ενημερωθείς τι προτείνουν οι οίκοι για το 2013.

Ένα εντυπωσιακό χτένισμα που θα δεις στην πασαρέλα μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε νυφικό χτένισμα με ελάχιστες ή και καθόλου παραλλαγές. Τι είδαμε όμως φέτος στα catwalks;
Για το 2013 στις μεγάλες πασαρέλες είδαμε βαθιές χωρίστρες σε αλογοουρές, σε πλάγια σινιόν ενώ ακόμα βαθιές χωρίστρες έκαναν την εμφάνιση τους σε μοντέλα με αρκετά κοντά μαλλιά και μας ταξίδεψαν ελαφρώς στη δεκαετία του ‘60! Το συγκεκριμένο σχέδιο ταιριάζει σε μια ρομαντική αλλά και σε μια πολύ μοντέρνα νύφη ανάλογα με τις λεπτομέρειες που θα προσθέσετε και ανάλογα με το όλο στυλ του χτενίσματος. Για παράδειγμα αν επιλέξετε το πλάγιο σινιόν και το συνδυάσετε με ένα μεγάλο υφασμάτινο λουλούδι θα αναδείξει το ρομαντικό νυφικό σας ενώ ελαφρώς σπαστά μαλλιά με βαθιά χωρίστρα και ένα μεταλλικό ή χρυσό κοκαλάκι θα ολοκληρώσουν τέλεια το bridal look μιας πιο μοντέρνας νύφης.

Λεπτές πλάγιες πλεξούδες σε ίσια μαλλιά είναι ένα ακόμα δυνατό trend στα χτενίσματα που θαυμάσαμε στις πασαρέλες και ταιριάζει απόλυτα σε μια boho νύφη που θα παντρευτεί τον καλό της σε μια παραλία ή σε ένα νησί!

Για να πάρετε ιδέες για το δικό σας νυφικό χτένισμα δείτε τι προτείνουν μεγάλοι οίκοι στις παρακάτω φωτογραφίες.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.