Νυφικά Εσώρουχα Agent Provocateur Collection 2013

Όταν η τελετή τελειώσει και το γαμήλιο party ολοκληρωθεί η πρώτη νύχτα το γάμου ξεκινά! Κάτω από το εντυπωσιακό νυφικό φόρεμα τα θηλυκά και sexy εσώρουχα σας, περιμένουν να αποκαλυφθούν και να ξεσηκώσουν τον σύζυγο! Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας ανάλογη σημασία θα πρέπει να δώσετε και στα εσώρουχα.

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα εσώρουχα που θα επιλέξετε εκτός από το σκοπό τους, ο οποίος είναι να αποπλανήσουν το βράδυ το έτερον ήμισυ, θα σας συνοδεύσουν καθ’ολη τη διάρκεια της έντονης αυτής ημέρας. Συνεπώς θα πρέπει να επιλέξετε εσώρουχα άνετα που θα σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα και σε καμία περίπτωση να σας ζορίζουν ή να σας κάνουν να νιώθετε άβολα.

Τα νυφικά εσώρουχα θα πρέπει να αγορασθούν πριν το νυφικό και ο λόγος είναι ουσιαστικός και πρακτικός. Ένα σουτιέν πολύ πιθανό να ‘χαλάσει’ το μπούστο του νυφικού ή ένα αρκετά sexy εσώρουχο να διακρίνεται από το στενό νυφικό σας, κάτι που σίγουρα δεν θέλετε! Φροντίστε λοιπόν να φοράτε στην πρώτη αλλά και σε κάθε πρόβα τα εσώρουχα που θα φορέσετε και την μεγάλη μέρα, έτσι ώστε να αποφθεχθούν τυχόν προβλήματα.

Τα μαύρα, κόκκινα και λουλουδάτα εσώρουχα είναι απαγορευτικά για τη συγκεκριμένη ημέρα! Το λευκό, το μπεζ και το ροζ είναι τα ιδανικά χρώματα για να συμπληρώσουν το αθώο ρομαντικό bridal look σας. Στα υφάσματα τώρα η δαντέλα, το σατέν και τα μεταξωτά γενικότερα υφάσματα είναι η τέλεια επιλογή τόσο από θέμα εφαρμογής όσο και από … αφής!

Η εταιρεία Agent Provocateur κάθε χρόνο δημιουργεί μια συλλογή από εξαιρετικά όμορφα νυφικά εσώρουχα. Για το 2013 τα σχέδια είναι κάτι παραπάνω από σαγηνευτικά, δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.