Μπομπονιέρες γάμου 2013

Όπως στα νυφικά φορέματα, στα νυφικά παπούτσια, στο γαμπριάτικο κουστούμι, στα προσκλητήρια και στα αξεσουάρ οι τάσεις αλλάζουν κάθε χρόνο έτσι και στις μπομπονιέρες.
Καινούρια σχέδια, φρέσκοι συνδυασμοί, πρωτότυπα στυλ έρχονται κάθε σεζόν για να δώσουν άπειρες επιλογές στο μελλόνυμφο ζευγάρι.

Φέτος το σμαραγδί χρώμα και το λευκό είναι κυρίαρχοι. Είτε μόνα τους είτε σε συνδυασμό τα δύο αυτά χρώματα εντυπωσιάζουν και δίνουν μια ιδιαίτερη αισθητική στις μπομπονιέρες.
Από τα αξεσουάρ οι κορδέλες είναι και πάλι εδώ για να δέσουν περίτεχνα κουτάκια, σακουλίτσες και πουγκιά ενώ το δίχτυ και τα πετράδια κάνουν δειλά την εμφάνισή τους! Όσο για τα δωράκια φέτος η φύση ξαναχτυπά με σπόρους, τσουβαλάκια με βότανα και μυρωδικά, να πρωταγωνιστούν! Ωστόσο τα πρακτικά δωράκια που συνθέτουν μπομπονιέρες είναι διαχρονικές επιλογές για αυτό και το 2013 βρίσκονται στη λίστα των τοπ 5!

Στα κουφέτα τώρα τα μεταλλιζέ κουφέτα και τα κουφέτα με παστέλ αποχρώσεις είναι στην πρώτη γραμμή δίνοντας αρκετές επιλογές στο ζευγάρι για να δημιουργήσει μια ονειρεμένη μπομπονιέρα.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες μπομπονιέρες γάμου 2013 για να πάρετε ιδέες και να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή, πρωτότυπη και μοναδική μπομπονιέρα.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.