Sposa Moda Collection Pepe Botella 2013

Αναζητάτε ένα νυφικό απλό αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό, ένα νυφικό θηλυκό και παράλληλα elegant… η συλλογή της Pepe Bottela που φέρνει η Sposa Moda στην Ελλάδα είναι μονόδρομος για εσάς.

Νυφικά απαράμιλλης αισθητικής που αν και διαθέτουν στοιχεία από περασμένες δεκαετίες το ύφος τους χαρακτηρίζεται διαχρονικό με δυνατές πινελιές σύγχρονου στυλ! Νυφικά σχέδια που προορίζονται για γυναίκες που δεν αγαπούν την υπερβολή αλλά την κομψότητα.

Στη φετινή συλλογή της Pepe Botella 2013 στην πρώτη γραμμή βρίσκονται τα πετράδια, τα κρύσταλλα και τα στρας. Διακοσμούν μοναδικά τα νυφικά σχέδια και χαρίζουν σε κάθε νυφικό ξεχωριστά, ένα luxury στυλ που θα σας ενθουσιάσει. Το μπούστο, η μέση και η πλάτη είναι τα σημεία που η λάμψη πρωταγωνιστεί ενώ ταυτόχρονα τα ιδιαίτερα κοψίματα αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τις διακοσμητικές αυτές λεπτομέρειες.

Mermaid και Sheath είναι τα κυρίαρχα σχέδια που θα δείτε στη φετινή συλλογή. Με το λευκό χρώμα να αναδεικνύει όλα τα νυφικά φορέματα η συγκεκριμένη collection θα γίνει η αγαπημένη σας. Εντυπωσιάστε την ημέρα του γάμου σας με ένα νυφικό κομψό, θηλυκό και λαμπερό! Δείτε όλα τα σχέδια Pepe Botella που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Sposa Moda στις παρακάτω φωτογραφίες.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.