Μπομπονιέρες γάμου χαμόγελο του παιδιού 2013

Ο γάμος είναι αναμφισβήτητα από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής σας! Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να μοιραστείτε τη χαρά σας μαζί με εκατοντάδες παιδάκια;
Όταν έρθει η στιγμή να διαλέξετε τις μπομπονιέρες σας πρωτοτυπήστε βοηθώντας το Χαμόγελο του παιδιού τον εθελοντικό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σύλλογο όπου ως βασικό μέλημα του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο!

Για το χαμόγελο του παιδιού ευεργέτες είμαστε όλοι εμείς για αυτό όταν έρθει η ώρα η καλή μπείτε στο www.hamogelo-eshop.gr και μέσα από μια μεγάλη ποικιλία επιλέξτε τη μπομπονιέρα που ταιριάζει στο γάμο σας! Κλασσικές αλλά και ιδιαίτερες μπομπονιέρες όπως πουγκιά, κουτάκια, κρεμαστές καρδιές κ.α με ποιοτικά υφάσματα και υλικά, μοντέρνους συνδυασμούς και χρώματα περιμένουν κάθε μελλόνυμφο ζευγάρι. Τις μπομπονιέρες ολοκληρώνουν πεντανόστιμα κουφέτα!

Χαρείτε την ημέρα του γάμου σας και ταυτόχρονα χαρίστε το χαμόγελο σε παιδιά που πραγματικά το έχουν ανάγκη! Ενισχύστε και βοηθήστε το σημαντικό έργο που κάνει ο σύλλογος Το Χαμόγελο του παιδιού επιλέγοντας τις μπομπονιέρες σας από το e-shop του συλλόγου. Έτσι όχι μόνο βοηθάτε να συνεχιστεί ένα σημαντικό έργο αλλά δίνετε και ένα εξαιρετικό παράδειγμα στους καλεσμένους σας!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.