Νυφικά φορέματα Ann Taylor Weddings & Events Άνοιξη 2013

Η Ann Taylor δημιουργεί νυφικά ρομαντικά και άκρως θηλυκά! Με γνώμονα τις ανάγκες κάθε γυναίκας η Ann προσφέρει μέσα από τις συλλογές της ποικιλία σχεδίων σε κλασσικό και πιο μοντέρνο στυλ.

Τα υφάσματα της ποιοτικά και αέρινα ξεχωρίζουν για τον τρόπο που αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα. Σε κάθε συλλογή της τον πρώτο λόγο έχει η άψογη εφαρμογή και το θηλυκό στυλ! Φέτος την άνοιξη τα πετράδια είτε ως ζώνες είτε ως απλές διακοσμητικές λεπτομέρειες κάνουν τα σχέδια να ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο προσδίδοντας elegant ύφος.

Εκτός όμως από τις νυφικές δημιουργίες και τα φορέματα της Ann Taylor ξεχωρίζουν για τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες και την κομψότητα που διαθέτουν. Στη συλλογή άνοιξη 2013 το μπλέ, το πράσινο, το μπεζ και το κοραλλί είναι τα χρώματα που επέλεξε η ταλαντούχα σχεδιάστρια να θέσει ως βασικά στη χρωματική παλέτα. Κοντό ή μάξι, στράπλες ή με ένταση στους ώμους, ότι και αν ψάχνετε στη συλλογή άνοιξη 2013 θα το βρείτε.

Είτε είστε η νύφη, είτε η κουμπάρα, είτε η καλεσμένη παρακάτω μπορείτε να δείτε τα πιο όμορφα σχέδια από τη συλλογή νυφικών και επίσημων φορεμάτων άνοιξη 2013 για να πάρετε ιδέες για τη δική σας εμφάνιση.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.