Οπτικές ίνες, μια νέα μόδα ακόμα και για το γάμο

Όταν βλέπατε starwars δεν φανταζόσασταν πως σε λίγα χρόνια θα είχατε τη δυνατότητα να έχετε ένα νυφικό με οπτικές ίνες που θα θύμιζε κατά πολύ τη σειρά εκείνη! Η μόδα των οπτικών ινών είναι γεγονός και μας αρέσει πολύ γιατί το minimal μπαίνει σε ένα ακόμα επίπεδο. Η εταιρεία lumigram είναι η πιο γνωστή σε αυτήν την τεχνική, ήρθε για να πρωτοτυπήσει στα μέχρι τώρα δεδομένα… Ρούχα, τραπεζομάντιλα, μαξιλάρια, τσαντάκια ακόμα και νυφικά που λάμπουν και δημιουργούν ένα θέαμα που δεν το έχει ξαναδεί κανείς, το μόνο σίγουρο για όσους την επιλέξουν είναι ότι θα αφήσουν τουλάχιστον έκπληκτους τους υπόλοιπους!

Οι οπτικές ίνες δεν έχουν καμία σχέση με τα φωσφοριζέ ρούχα που μπορεί να θυμάσαι από τη δεκαετία του ’80. Είναι μια εντελώς διαφορετική τεχνική που έχει ως αποτέλεσμα να βγαίνει φως από το εκάστοτε αντικείμενο ή ρούχο. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ελάχιστα έτοιμα νυφικά εξ ολοκλήρου με οπτικές ίνες, ενώ μπορείς να παραγγείλεις είτε ολόκληρο νυφικό ή κομμάτια στην περίπτωση που επιθυμείς επάνω στο νυφικό σου να υπάρχει κάτι το διαφορετικό, όπως ένας φιόγκος από οπτικές ίνες, ένα κομμάτι στο μπούστο ή να ντύσεις όλη την ουρά. Εάν αυτό σου φαίνεται υπερβολικό, τότε θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τις οπτικές ίνες στη δεξίωση! Μια πολύ καλή ιδέα είναι να αντικαταστήσεις τα κοινά τραπεζομάντηλα με αυτά που είναι φτιαγμένα μόνο από οπτικές ίνες, να δέσεις φιόγκους από το συγκεκριμένο ύφασμα γύρω από τις καρέκλες ή να τοποθετήσεις runners από οπτικές ίνες επάνω στα τραπέζια, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα μοναδικό!

Εάν σου φάνηκε ενδιαφέρουσα η ιδέα αυτή και είσαι νύφη του ρίσκου και του διαφορετικού δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το site www.lumigram.com αν και δυστυχώς δεν αποκαλύπτει τιμές σε όλα τα προϊόντα, αν επιλέξεις τις οπτικές ίνες για το νυφικό ή τη διακόσμηση του γάμου σου (και όχι μόνο) τότε το αποτέλεσμα εκτός από μοναδικό θα είναι και …πολύ φωτεινό!

Anastasia Poir

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.