Νυφικά 2013 Sophia Tolli

Η Sophia Tolli είναι γνωστή για τα υπέροχα νυφικά που σχεδιάζει και για τα νυφικά 2013 παρουσίασε μια ακόμα εκπληκτική συλλογή. Τα απόλυτα θηλυκά νυφικά της σχεδιάστριας συνδυάζουν τόσο κλασικά όσο και couture στοιχεία και υπόσχονται άψογη αισθητική και εφαρμογή.

Στη φετινή συλλογή θα βρείτε πολλά strapless νυφικά, με φούστες σε ball gown –με πολύ όγκο-, Α-γραμμή που ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες αλλά και στενές φούστες με γοργονέ γραμμή για νύφες με ιδανικές αναλογίες και πολύ αυτοπεποίθηση! Όλα τα strapless νυφικά συνοδεύονται από αποσπώμενες τιράντες για όσες θέλουν να αισθάνονται πιο ασφαλείς στην κίνηση ή να χορέψουν με την άνεσή τους.

Στην συλλογή με νυφικά 2013 της Sophia Tolli θα βρείτε ακόμα νυφικά με τιράντες και μεγάλο V στο στήθος, και ιδιαίτερους τριγωνικούς ώμους από δαντέλα που πίσω καταλήγουν σε μια εντυπωσιακά ανοιχτή πλάτη. Ανάμεσα στα άλλα υλικά με τα οποία είναι κατασκευασμένα θα βρείτε νυφικά με δαντέλα, τούλι, οργάντζα, πολυτελές σατέν και πετράδια ραμμένα στο χέρι που δίνουν λάμψη και χαρακτήρα στο φορέματα. Δείτε τα πιο όμορφα κομμάτια από τη συλλογή με νυφικά 2013 Sophia Tolli στις παρακάτω εικόνες.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.