Υπνοδωμάτιο : tips διακόσμησης για ένα όμορφο και λειτουργικό υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο είναι από τα πιο σημαντικά δωμάτια ενός σπιτιού, ειδικά ενός νέου σπιτιού. Το νέο ζευγάρι χαίρεται στιγμές ηρεμίας και απόλαυσης στο νέο του σπίτι και πόσο μάλλον στο υπνοδωμάτιο.

  • Επενδύστε σε ένα καλό στρώμα. Περνάμε το 1/3 της ζωής μας κοιμισμένοι, άρα αξίζει να δώσουμε χρήματα για το στρώμα που μας ξεκουράζει και μας προετοιμάζει για τη νέα ημέρα. Αν επιλέξετε λάθος στρώμα υπονομεύετε τον ύπνο σας και θα αισθάνεστε κουρασμένοι όταν ξυπνάτε, στην καλύτερη των περιπτώσεων.
  • Διαλέξτε ένα φωτεινό και ευάερο δωμάτιο για τον ύπνο σας. Το πρωινό φως και ο καθαρός αέρας θα σας φτιάχνουν την μέρα και θα κάνουν τα πάντα να φαίνονται πιο όμορφα.
  • Διαλέξτε σεντόνια, κουβέρτες και παπλώματα που σας κάνουν να αισθάνεστε χαρούμενοι. Αφήστε αυτά που σας αγόραζε η μαμά για την προίκα για αργότερα ή για τους φιλοξενούμενους.
  • Αν έχετε χώρο διαλέξτε μεγάλα κομοδίνα, ή ακόμα και συρταριέρες αντί για κομοδίνα. Θα μπορέσετε να βάλετε στα συρτάρια εσώρουχα, πιτζάμες ή άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε συχνά την ώρα του ύπνου. Επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω όμορφα πορτατίφ που θα δώσουν ατμόσφαιρα στο χώρο και την κοσμηματοθήκη σας.
  • Βάλτε ένα μεγάλο, όμορφο, χαλαρωτικό πίνακα πάνω από προσκεφάλι του κρεβατιού ή πολλές μικρές κορνίζες σε όμορφη διάταξη και παρόμοιο θέμα.
  • Κρύψε ασύμμετρα ή άσχημα παράθυρα με όμορφες κουρτίνες.
  • Άφησε τις κορνίζες με τις οικογενειακές φωτογραφίες για το σαλόνι. Στο υπνοδωμάτιο προτίμησε πιο χαλαρωτικά και ρομαντικά θέματα που θα φτιάχνουν όμορφη ατμόσφαιρα! Πίστεψέ μας ΔΕΝ θέλεις να βλέπεις τη μαμά ή την πεθερά σου να σε κοιτάζουν συγκεκριμένες στιγμές…
broamroo:
Related Post

This website uses cookies.