Νυφικά διάσημων σχεδιαστών

Ένα το νυφικό σας θέλετε να έχει έμπνευση από κάποιον καταξιωμένο σχεδιαστή αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές με μεγάλη πείρα στα νυφικά φορέματα παρουσίασαν τις συλλογές τους για το καλοκαίρι που έρχεται. Δείγματα εντυπωσιακών νυφικών υψηλής ραπτικής και πραγματικά εξαίρετης δουλειάς από προηγούμενες collection για να πάρετε ιδέες για το δικό σας ονειρεμένο νυφικό.

Elie Saab
Ο λιβανέζος σχεδιαστής που θεωρείται από τους καλύτερους στον τομέα των φορεμάτων υψηλής ραπτικής αλλά και νυφικών, δημιουργεί πάνω σε ένα ογκώδες νυφικό σε Α γραμμή. Η δαντέλα ως κύριο στοιχείο επικρατεί, μαζί με ένα κεντημένο τούλινο πέπλο, ενώ ο όγκος και η έμφαση στους ώμους τα χέρια και το μπούστο είναι με δαντελένια σχέδια.

Priscilla of Boston
Από τους κορυφαίους στα νυφικά φορέματα και με μεγάλη πείρα, ένα Strapless νυφικό από μεταξωτή οργάντζα, με κεντημένα λουλούδια κατά μήκος, σατέν φαρδιά ζώνη στη μέση με καρφίτσα από swarovski, δένει πίσω στην μέση σε κόμπο.

Georges Hobeika
Ο σχεδιαστής Hobeika από το λίβανο χαρακτηρίζεται για τις έντονες γραμμές των ρούχων του κάτι που εφαρμόζει και στα νυφικά του. Ένα μακρύ νυφικό με σατέν ντραπέ κορμό στενό έως τους γοφούς ενώ αμέσως ανοίγει σε Α τούλινη γραμμή με κεντητά λουλούδια και ένα μακρύ πέπλο τούλινο με κεντητά λουλούδια και ιδιαίτερο σχέδιο.

Monique Lhuillier
Ένα πανέμορφο νυφικό φόρεμα από τη Monique Lhuillier, τη σοφιστικέ σχεδιάστρια που αγαπάει την πολυτέλεια. Μεταξωτό με κεντημένα ογκώδες τούλινα τριαντάφυλλα, strapless με hi-low τελείωμα και μια στενή τούλινη ζώνη στη μέση όπου καταλήγει σε φιόγκο στο πίσω μέρος, με μια καρφίτσα γεμάτη κρύσταλλα.

Carolina Herrera
Από τη σχεδιάστρια που έντυσε την πρώτη κυρία Jackie O’ ένα στενό νυφικό με sexy διάθεση. Μεταξωτή οργάντζα με μεγάλη λάμψη χωρίς κεντητά σχέδια, τρία επίπεδα στο φόρεμα και με τον έναν ώμο και το στήθος ακάλυπτο ενώ τον άλλον με φαρδιά τιράντα να καλύπτει το στήθος.


Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.