Lancôme 3 Έμπειροι Make up Artists δίνουν μοναδικά tips για το νυφικό σας μακιγιάζ!

Εδώ και 75 χρόνια, το όραμα της Lancôme είναι να αναδεικνύει την ομορφιά και θηλυκότητα όλων των γυναικών ανεξαρτήτου ηλικίας και εθνικότητας προτείνοντάς τους ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η επιστήμη. Για την πιο ιδιαίτερη ημέρα της ζωής σας εμπιστευθείτε τα προϊόντα της Lancôme και δημιουργήστε το τέλειο νυφικό μακιγιάζ!
3 έμπειροι Make up Artists της Lancôme, o ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΛΛΗΣ, ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΣΑΝΤΑΣ και ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΗΣ ανοίγουν τα χαρτιά τους…και μας δίνουν tips για το τέλειο μακιγιάζ!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΛΛΗΣ:
Το νυφικό μακιγιάζ πρέπει να αναδεικνύει την νύφη – όχι να την αλλάζει. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι αν θέλει να μακιγιαριστεί πολύ έντονα είναι λάθος, απλά πρέπει να αισθάνεται ο εαυτός της!

Θεωρώ ιδανικό το μακιγιάζ που είναι φωτεινό και φρέσκο ανάλογα τον τύπο της!

Ξεκινήστε σε ένα καλά καθαρισμένο και ενυδατωμένο πρόσωπο. Περιποιηθείτε την επιδερμίδα με Genifique και χαρίστε της λάμψη από μέσα! Ακολουθεί μια βάση και ένα σταθερό makeup. Δοκιμάστε το Teint Idole Ultra για διάρκεια αλλά αποτέλεσμα άψογο χωρίς εφέ μάσκας! Χρειάζεστε δύο τόνους, ένα λίγο πιο ανοιχτό από το φυσικό σας χρώμα και ένα πιο σκούρο για φωτοσκιάσεις. Προσθέτω φως με Teint Miracle concealer: το εφαρμόζω στην εσωτερική κόγχη του ματιού πάνω και κάτω αλλά και κάτω από το φρύδι, ποτέ στο κινητό βλέφαρο.

Ένα μυστικό για το μακιγιάζ στα μάτια:  ανακατέψτε λίγο Teint miracle eclat με μια σκιά της αρεσκείας μας πχ G40. Έτσι θα έχετε μια πολύ λαμπερή υγρή σκιά αλλά και σταθερή μόλις στεγνώσει! Ολοκληρώστε με 1-2 τόνους του ιδίου χρώματος στο κινητό βλέφαρο απλά για φωτοσκίαση. Έντονο μαύρο eyeliner με τράβηγμα (60’s) και ίσως στην εσωτερική κόγχη μια λαμπερή πινελιά από σκιά ή μεταλλικό eyeliner ανάλογα με το συνολικό ύφος της εμφάνισης που επιθυμείτε. Εάν χρησιμοποιήσουμε μολύβι καλό θα ήταν να τοποθετήσουμε σκιά του ιδίου χρώματος επάνω του για να γίνει πολύ σταθερό και να μην ανοίξει.

Για μάσκαρα τολμήστε πολλές στρώσεις από Hypnose doll eyes ή Hypnose Drama.. εδώ θέλω υπερβολή ανάλογα και το σχήμα του ματιού, προς τα έξω συνήθως, για πιο ελαφίσια μάτια.

Κραγιόν διαλέγω συνήθως ροζ /ροδακινί αλλά και τα απαλά κόκκινα μου αρέσουν ανάλογα το πρόσωπο.. Δοκιμάστε τα νέα Rouge in Love 106M ή 122Μ ή καταφύγετε σε μια all time classic λύση όπως το Rouge Absolu Nu 102. .gloss στο κέντρο μόνο !!! Παίζω με λίγη πούδρα στα σημεία που θα γυαλίσει περισσότερο όπως  μέτωπο πηγούνι μύτη αφήνω ζυγωματικά ελεύθερα να λάμπουν…!!!

ΟΧΙ GLITTER OXI STRASS
Άντε η Ώρα η Καλή… Βιος Ανθόσπαρτος
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΛΛΗΣ

 

ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΣΑΝΤΑΣ:
Είστε έτοιμη να ντυθείτε νυφούλα? Αναδείξτε την εξωτερική σας ομορφιά με προϊόντα μακιγιάζ της Lancome και κλέψτε τις εντυπώσεις! Να θυμάστε σαν γενική αρχή “less is more”. Σκοπός σας είναι να δείχνετε άψογη χωρίς υπερβολές.

Εν αρχή ην η ενυδάτωση. Το καλά ενυδατωμένο δέρμα δείχνει φρέσκο λαμπερό και δεν αφήνει το μακιγιάζ να «σπάσει». Με το Genifique serum μπορείτε να είστε σίγουρη για την όψη της επιδερμίδας σας. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το fdt Teint Miracle που χάρη στην ειδική τεχνολογία του αντανακλά το φυσικό φως και κάνει το δέρμα σας να δείχνει πιο λαμπερό απο ποτε. Με μερικές πινελιές Εclat Μiracle στους κροτάφους και στα ζυγωματικά για extra λάμψη έχετε ήδη θεσει τις βάσεις του σωστού μακιγιάζ. Προκειμένου να αποφύγετε το μουντό αποτέλεσμα, εφαρμόστε λίγο bronzer στα ζυγωματικά σας ακριβώς κάτω από το σημείο που χρησιμοποιήσατε το Εclat Μiracle ως highlighter. Φροντίστε όμως να είστε προσεκτική! Αυτό που θέλετε είναι απαλές φωτοσκιάσεις και όχι έντονο ηλιοκαμένο look.

Για τα μάτια σας κάντε το όπως η Kate Middleton: προτιμήστε σκιές σε ανάλαφρες αποχρώσεις ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας και τονίστε το βλέμμα σας εφαρμόζοντας ink artliner στο περίγραμμα του ματιού. Mε 2 στρώσεις hypnose doll eyes mascara στις βλεφαρίδες σας μια μάτια σας θα είναι αρκετή για να υπνωτίσει τους πάντες!

Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας με το κραγιόν rouge in love 322 για λαχταριστά χείλη σε medium κοραλλί απόχρωση. Κανονίστε όμως να μην σας δει ο γαμπρός πριν από την τελετή γιατί είναι βέβαιο ότι δεν θα κρατηθεί να σας φιλήσει!
ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΣΑΝΤΑΣ

 

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΗΣ:

Το νυφικό μακιγιάζ είναι ένα μακιγιάζ που θα πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά και να έχει διάρκεια. Γίνεται πάντα σε συνάρτηση με το στυλ του νυφικού, τα χρώματα της ανθοδέσμης, το χτένισμα της νύφης αλλά και την προσωπικότητά της. Γι’ αυτό θα πρέπει να βρούμε την χρυσή τομή όσον αφορά την έντασή του για το βίντεο και τη φωτογράφηση και όσο γίνεται φυσικό για αυτούς που θα το δουν από κοντινή απόσταση.

Πολλές φορές γίνεται το λάθος να θεωρούμε ότι φωτεινό πρόσωπο είναι το άσπρο πρόσωπο. Αυτό που δίνει φωτεινότητα είναι το σωστό make up καθώς και κάποιο προϊόν λάμψης όπως το Eclat Miracle αλλά και διάρκεια προτιμείστε το Teint Idole Ultra 24H, σ’ένα πολύ καλά ενυδατωμένο πρόσωπο. Καλύπτουμε όλες τις ατέλειες του προσώπου με διορθωτικά προϊόντα όπως to Effacernes  και κατόπιν βάζουμε το make up. Πουδράρουμε το πρόσωπο ελαφρά.

Χτενίζουμε και τονίζουμε τα φρύδια με σκιά ή μολύβι. Επιλέγουμε σκιές σε παστέλ χρώματα ρόζ, μόβ, σωμών, γήινα χρώματα (παράδειγμα F90 Ombre Absolue, Baby Nu) και αποφεύγουμε τα σκούρα πράσινα και μπλέ. Χρησιμοποιούμε το αντίστοιχο μολύβι. Εάν απαιτείται απ’ το ύφος του μακιγιάζ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και λεπτό eyeliner. Οι βλεφαρίδες τονίζονται αρκετά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την απόλυτη μάσκαρα Hypnose Drama.

Για τα χείλη και το ρούζ προτιμούνται τα παστέλ χρώματα όπως τα ρόζ, σωμών (Rouge in Love 322 κραγιόν και ρουζ blush Subtil 06) ένα lip gloss σε μικρή ποσότητα θα μας δώσει ωραία λάμψη στα χείλη. Με ιριδίζουσα  πούδρα μπορούμε να τονίσουμε τα μήλα του προσώπου. Δεν ξεχνάμε να μακιγιάρουμε τα αυτιά, το λαιμό και το ντεκολτέ της νύφης όταν το νυφικό αφήνει αυτά τα σημεία ακάλυπτα.
ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΗΣ

Το provagamou.gr ευχαριστεί τους Make up Artists της Lancôme, ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΛΛΗ, ΝΙΚΟ ΚΟΤΣΑΝΤΑ και ΝΙΚΟ ΚΑΖΗ για τα άκρως χρήσιμα tips!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.