Χρήσιμες συμβουλές για την επιλογή του νυφικού και όχι μόνο!

 

  • Κριτήριο για το νυφικό βάλε το σωματότυπό σου, επέλεξε κάτι που θα τονίζει τα δυνατά σημεία σου και θα καλύπτει τυχόν ατέλειες.
  • Μην ξοδέψεις χρήματα σε εκατοντάδες περιοδικά γάμου, πλέον με ενα κλικ μπορείς να δείς χιλιάδες στυλ νυφικών και να κατασταλάξεις.
  • Οταν θα αποφασίσεις το στυλ νυφικού που θέλεις, απευθύνσου στα καταστήματα που έχουν πληθώρα νυφικών που είναι μέσα στις προτιμήσεις σου. Μαζί σου πάρε κάποιον με αντικειμενική άποψη που θα μπορέσει να πεί τι γνώμη του χωρίς να σου χαιδέψει τα αυτιά.
  • ΜΗΝ αφήσεις καμμία πωλήτρια να σου επιβάλει, να σε πιέσει να πάρεις ή να δοκιμάσεις κάτι πέρα απο τις προτιμήσεις σου λέγοντας οτι σου πάει και οτι φτιάχθηκε για σένα κλπ, αν εσυ θέλεις τι γνώμη της τότε άκουσε την, αλλιώς δώσε της να καταλάβει οτι είσαι συνειδητοποιημένη!
  • Ενημέρωσε το κατάστημα για το budget που διαθέτεις, όποιο και αν είναι αυτό μην αγχώνεσαι, στην εποχή μας τίποτα δεν θα φανεί “κάπως” σε κανέναν!
  • Εκλεισες το νυφικό σου, ανάλογα με το χρώμα και το ύφος επέλεξε παπούτσια. Οι πιο  πολλοί θα σε συμβουλεύσουν να πάρεις άνετα, όμως αυτό είναι λάθος…αν μπορείς να αντέξεις για κάποιες ώρες την κούραση που ίσως σου προκαλέσουν, φόρα αυτά που θές εσύ και ας είναι και 15ποντα! Μια φορά παντρεύεσαι και το κυριότερο…μια φορά έχεις τη δυνατότητα φωτογράφισης με το νυφικό που ονειρευόσουν χρόνια…αξίζει λίγη υπομονή!
  • Αν θες κάτι ιδιαίτερο μπορείς να το παραγγείλεις καθώς υπάρχουν καταστήματα ( ακόμα ευτυχώς! ) που μπορούνε να σου φτιάξουν ενα ζευγάρι γόβες όπως ακριβώς τις φαντάστικες!
  • Προσοχή στις λεπτομέρειες κάτι που πιστεύεις ότι δε θα προσέξουν οι καλεσμένοι ίσως το προσέξει και το απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός …..

Μην ξεχάσεις, αν κάποιος επαγγελματίας δεν κάνει αυτό που ζήτας αλλά επιμένει στα δικά του, απευθύνσου αλλού! Στην εποχή μας υπάρχει πληθώρα και ανάγκη!

Τα νυφικά στις εικόνες είναι :

  1. Reem Acra
  2. Monique Lhuillier
  3. Carolina Herrera
  4. Christos
  5. Carolina Herrera
  6. Oscar De La Renta
  7. Monique Lhuillier
  8. Ines Di Santo
  9. Ines Di Santo

Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.