10 συμβουλές για τη νύφη πριν το γάμο

 

  1. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες φρόντιστε να κοιμάστε τουλάχιστον ένα 8ωρο, το αποτέλεσμα θα είναι η επιδερμίδα σας να είναι πιο λαμπερή και αφράτη. Μια νύφη κουρασμένη με κύκλους κάτω από τα μάτια και εμφανή ταλαιπωρία στο πρόσωπο της δεν είναι σίγουρα ότι καλύτερο για εκείνη την ημέρα.
  2. Φρόντιστε να απέχεται από φασαρίες ανάμεσα σε φίλους και κυρίως ανάμεσα στην οικογένεια. Ένα τέτοιο σκηνικό θα σας εκνευρίσει, θα σας στεναχωρέσει και θα έχει επίπτωση στην ψυχολογία σας, πάρτε θέση μετά το γάμο σας.
  3. Μην κάνετε στερητικές δίαιτες γιατί πέραν του ότι κάνετε κακό στην υγεία σας, αν το νυφικό σας επιπλέει θα είναι καταστροφή!Επίσης μην επαναπαυτείτε και τρώτε περισσότερο, το ενδεχόμενο να μην κουμπώνει ή να χρειαστεί να ρουφιχτείτε για να χωρέσετε θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα.
  4. Μην κάνετε αλλαγές επάνω σας τον τελευταίο μήνα, αλλαγή χρώματος μαλλιού, αλλαγή μήκους κ.α που μπορεί να αποβούν μοιραία! Θυμηθείτε δεν μπορείτε να τα αλλάξετε μέχρι το γάμο.
  5. Το άγχος και ο εκνευρισμός είναι φυσιολογικά συναισθήματα, ΠΡΟΣΕΞΤΕ μην τα ξεσπάσετε στον καλό σας, σκεφτείτε οτι και εκείνος τα ίδια περνάει.
  6. Περάστε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους, έτσι και θα κοντρολάρετε το άγχος και κανένας δεν θα παραπονεθεί ότι χαθήκατε με «τα του γάμου».
  7. Μην ξεχάσετε να φορέσετε τα παπούτσια που επιλέξατε τουλάχιστον 1 εβδομάδα μέσα στο σπίτι, έτσι θα ανοίξουν και θα πάρουν το σχήμα του ποδιού σας, σίγουρα δε θέλετε να σας είναι στενά και να σας χτυπάνε στο γάμο και στη δεξίωση.
  8. Την προηγούμενη μέρα χαλαρώστε σε ένα spa ή φωνάξτε μια μασέρ στο σπίτι σας, θα φύγει η ένταση όλης της εβδομάδας και θα χαλαρώσετε πολύ.
  9. Την ημέρα του γάμου φάτε ελαφρά για να μην βαρυστομαχιάσετε, μην πιείτε αλκοόλ και πάτε στο γάμο με ελαφριά διάθεση και μην πιείτε πολύ νερό, δεν μπορείτε να διακόψετε το μυστήριο για να πάτε στο WC.
  10. Μην ξεχάσετε με οποιοδήποτε τρόπο την ημέρα εκείνη πρίν βρεθείτε στην εκκλησία, να πείτε στον άντρα σας πόσο τον αγαπάτε και φυσικά πόσο όμορφος θα είναι με το κουστούμι. Όσο και να λέμε ότι η ημέρα εκείνη είναι κυρίως για τη νύφη έχει και ο γαμπρός ψυχή!

Anastasia PoiR

broamroo:

This website uses cookies.