Γάμος σε νησιά της Ελλάδας – Ρόδος

Ο γάμος σε νησί της Ελλάδας είναι πραγματικά κάτι ξεχωριστό, που θα μείνει σε εσάς και στους καλεσμένους σας μια μοναδική εμπειρία. Πολλοί ξένοι έρχονται τα καλοκαίρια για να τελέσουν το γάμο τους εδώ, γιατί λοιπόν να μην το τολμήσουμε και εμείς?

Η θέα των καταγάλανων νερών, οι χρυσές αμμουδιές, ο λαμπερός ήλιος είναι από μόνα τους στοιχεία που δημιουργούνε το τέλειο ρομαντικό σκηνικό. Τα νησιά διαθέτουν πολλά ξενοδοχεία τα οποία μάλιστα μπορούνε να σας εξυπηρετήσουν σε ότι αφορά τη διακόσμηση, το φαγητό, τη μουσική και τη διαμονή τη δική σας και των καλεσμένων σε πακέτα τιμής αρκετά προσιτά.

Σχεδόν σε όλα τα νησιά της Ελλάδος μπορούνε να γίνουνε γάμοι, τα πιο δημοφιλή με γραφεία οργάνωσης για γάμους είναι η Ρόδος, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Κρήτη, η Ύδρα, η Νάξος και η Μήλος.

Εμείς θα σας δώσουμε μια γεύση για το νησί της Ρόδου, το μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου με παραπάνω από 300 ηλιόλουστες μέρες το χρόνο, αυτό σημαίνει πως ο γάμος σας δεν έχει να φοβηθεί τυχόν αλλαγές στις καιρικές συνθήκες. Μπορείτε να κάνετε τον θρησκευτικό σας γάμο σε εκκλησίες και μοναστήρια αλλά και τον πολιτικό σας γάμο σε μέρη όπως οι πηγές Καλλιθέας, το δημαρχείο Ρόδου αλλά και στον εξωτερικό χώρο ορισμένων εκκλησιών.

Άγια Σοφία στο Φαληράκι

Άγιος Παύλος στη Λίνδο

Άγιος Γεώργιος στη Λίνδο

Πηγές Καλλιθέας(μόνο για πολιτικούς γάμους)

Δημαρχείο της Ρόδου

Φιλέρημος

Άγιος Δημήτριος Αφάντου

Αν ψάξετε μπορείτε να βρείτε γραφεία που θα διοργανώσουν το γάμο σας από τα δικαιολογητικά που χρειάζονται, το νυφικό, τη διαμονή, τη μεταφορά, το χώρο που θα γίνει ο γάμος αλλά και τη δεξίωση. Εσείς θα πρέπει να επιλέξετε το χώρο είτε για τον πολιτικό είτε για τον θρησκευτικό γάμο σας και να ενημερώσετε αρκετό καιρό πριν το γραφείο διοργάνωσης. Φυσικά αν διαθέτετε το χρόνο μπορείτε να τα διοργανώσετε όλα και μόνοι σας!

Ένας γάμος σε νησί είναι καλύτερα να γίνετε με εκλεκτούς καλεσμένους εκτός και αν η οικονομική σας ευχέρεια σας επιτρέπει έναν ανοιχτό γάμο. Μην ξεχνάτε πως μετά το γάμο, είναι ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε το ταξίδι του μέλιτος στο νησί που επιλέξατε.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.