Vintage νυφικά! υποστηρίξτε τα με πάθος!

Τα vintage δεν είναι απλά τάση. Είναι κίνημα. Και αν είστε οπαδοί του, δεν τα αγαπάτε απλά. Τα λατρεύετε! Γι αυτό εσείς και μόνο εσείς, είστε η κατάλληλη για να τα υποστηρίξετε. Ένα νυφικό vintage θα σας δώσει την μοναδικότητα που νιώθετε ότι σας χαρακτηρίζει και θα είναι μια αδιαφιλονίκητη επιλογή που θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Αν είστε τυχερή και διαθέτετε οικογενειακό νυφικό από τη γιαγιά σας ή άλλο αγαπημένο σας άτομο, τότε ελάχιστες τροποποιήσεις και ένα μικρό κόστος αρκούν για τη μυθική σας νυφική εμφάνιση. Αν πάλι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, τότε υπάρχουν πολλοί οίκοι νυφικών που διαθέτουν υπέροχα νυφικά σε vintage γραμμή. Προσοχή όμως ακόμη και τα vintage απευθύνονται σε μια συγκεκριμένη εποχή. Η αισθητική του 20 από την αισθητική του 60 ή του 70 απέχουν πάρα πολύ. Για αυτό και τα αξεσουάρ πρέπει να δένουν μεταξύ τους, δημιουργώντας αίσθηση ονείρου και διαφυγής κάτι που τα vintage, έχουν….στο αίμα τους.

Οι εποχες φευγουν τα vintage μενουν!
Εποχή 20ς.
Η Κοκό Σανέλ δημιουργεί δύο επαναστάσεις και απελευθερώνει τις γυναίκες. Το άρωμα Channel Νο5 και το μίνι φόρεμα! Θα έμεναν πίσω τα νυφικά; Επιτέλους οι γυναίκες απολαμβάνουν πιο φαρδιές γραμμές στα νυφικά τους. Αγαπούν πλέον την άνεση και απελευθερώνουν τη σεξουαλικότητα τους. Κυρίαρχη τάση αυτή την εποχή, τα κοντά νυφικά συνδυασμένα με μακρύ πέπλο και ουρές. Μια τάση που σας δείχνει sexy με αριστοκρατικό αέρα!

Εποχή 30ς.
Επιτέλους έχετε την ευκαιρία να φέρετε μαζί σας, έναν αέρα χολιγουντιανού σινεμά. Σύνθημα της εποχής, μοιραία για πάντα. Αυτή την εποχή κυριαρχεί το λευκό. Μακριά φορέματα που σκεπάζουν τις γάμπες και αφήνουν ακάλυπτη την πλάτη. Οι φραμπαλάδες, δίνουν την απαραίτητη χολιγουντιανή κίνηση, καπέλα και γάντια σας γεμίζουν μυστήριο και τα λευκά νυφικά ταγιέρ δίνουν ύψος στην σιλουέτα σας. Σκηνοθετήστε τον εαυτό σας!

Εποχή 50ς.
Αυτή η τάση λατρεύει το γυναικείο σώμα. Αναδεικνύει υπέρλαμπρα το γυναικείο στήθος, τη μέση και τους γοφούς. Τα βήματα είναι αέρινα και κομψά πάνω σε γόβες στιλέτο ενώ το νυφικό ύφασμα είναι το λίκρα και το κρυφό φουρό που φοριέται κάτω από το νυφικό, για να δώσει τον απαραίτητο όγκο. Η Monroe αναστάτωνε στην εποχή της μοιάζοντας με θηλυκό ορεκτικό αλλά και με κύκνο. Θα αντισταθείτε;

Εποχή 60ς.
Η χίπικη εκδοχή σας μπορεί να αναδειχθεί σε όλο της το μεγαλείο. Ρούχο έμβλημα για την συγκεκριμένη εποχή, το μίνι νυφικό που θα επιλέξετε. Η δαντέλα είναι άλλη μία αγαπημένη τάση της εποχής. Μπορείτε να βάλετε ολόφρεσκα λουλούδια στα μαλλιά σας, που θα είναι λυτά και απλά, επιμελημένα όμως, για να αποπνέουν, μια λαμπερή φυσικότητα. Θα αποπνέεται αβίαστα την αισθαντικότητα που θα είχατε, αν κάνατε περίπατο στην ολοφώτιστη φύση!

Ζωή Κυροπούλου

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.