Διαλέξτε μαζί το γαμπριάτικο κοστούμι!

Είναι αλήθεια ότι αρκετοί άνδρες, δεν αντιμετωπίζουν με την ίδια ευαισθησία και επιμέλεια το γεγονός του γάμου και της προετοιμασίας. Καμιά γυναίκα δεν έχει ακούσει τον σύντροφο της να της εξομολογείται, πως από τότε που ήταν μικρό αγοράκι, ονειρευόταν την μέρα που θα βάλει το γαμπριάτικο κουστούμι του.

Είναι πιο πιθανό να της έχει μιλήσει με απίστευτες λεπτομέρειες ,για τις προσπάθειες του να αποκτήσει καλύτερη τεχνική στο ποδόσφαιρο. Αντί για γαμπρός, ονειρευόταν πως μια μέρα θα εξελιχθεί στον καλύτερο Έλληνα προπονητή, πασαδόρο η γκολτζή. Επίσης είχε τη βεβαιότητα (κι αν δεν την είχε το ευχόταν), πως μια μέρα θα ζούσε μεγάλη αποθέωση από έξαλλο γυναικείο κοινό που θα τον αποθέωνε και φανατισμένο ανδρικό που θα τον είχε σαν πρότυπο. Και βέβαια τώρα που είναι να παντρευτείτε, έχει γεμίσει άγχος, μοιάζει σαστισμένος και αρνείται να απασχοληθεί σοβαρά με την στιλιστική του υποχρέωση.

Πρέπει βέβαια να παραδεχτούμε, ότι ολοένα και περισσότεροι άνδρες, αναθεωρούν αυτή τους τη στάση και το γεγονός ότι έχουν αποκτήσει τη γυναίκα της ζωής τους, τους προκαλεί χαρά για την προετοιμασία. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση ο καλός σας, να ανήκει στους μετροσέξουαλ οπότε έχει τη δική του άποψη και μάλιστα πολύ ισχυρή στην οποία πρέπει να υποκύψετε αλλά και να τη σεβαστείτε. Αν πάλι ανήκετε στην κατηγορία των ζευγαριών εκείνων όπου ο άνδρας βλέπει την γυναίκα της ζωής του, ως την προσωπική του στιλίστρια, γιατί τα χάνει μπροστά στις τόσες επιλογές, τότε πράγματι πρέπει να ξεκινήσετε από το μηδέν και έχετε πολύ δουλειά να κάνετε!

Ευκαιρία να χαλαρώσετε λοιπόν και να το απολαύσετε, γιατί η αναζήτηση του ιδανικού κουστουμιού θα σας εκπλήξει. Θα εντυπωσιαστείτε από τις επιλογές που θα βρεθούν στη διάθεση σας. Οι διάσημοι οίκοι, δίνουν πλέον ιδιαίτερη προσοχή στο γαμπριάτικο κουστούμι.

Για την καλύτερη επιλογή, πρέπει να υπολογίσετε την ώρα που έχει οριστεί το μυστήριο αλλά και την επισημότητα που θέλετε να δώσετε στο γεγονός. Ρόλο στην καλύτερη επιλογή του γαμπριάτικου κουστουμιού, παίζει ο σωματότυπος, η προσωπικότητα του γαμπρού που πρέπει να αισθάνεται άνετα μέσα στο ρούχο, αλλά και το στυλ του νυφικού γιατί δεν παντρεύεστε μόνο εσείς αλλά και τα ρούχα σας!


Ακούγεται χιουμοριστικό, αλλά πράγματι η αρμονία μεταξύ σας, θα φέρει το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. Το ύφασμα του, πρέπει να αφορά την εποχή. Πιο ανάλαφρο το καλοκαίρι, πιο βαρύ το χειμώνα. Κυρίαρχα χρώματα εξακολουθούν να είναι τα σκούρα όπως το μαύρο και το γκρι, που δίνουν κομψότερο αποτέλεσμα. Εάν ο γάμος σας είναι πρωινός και «χαλαρός», τότε αρκεί ένα καλό κουστούμι. Εάν όμως, θέλετε να προσδώσετε στην τελετή επισημότητα και αίγλη, τότε είναι καιρός να απολαύσετε την ιεροτελεστία ενός επιβλητικού σμόκιν. Και ποιος ξέρει; Ίσως με την κατάλληλη προετοιμασία, να πεισθεί ότι τελικά έχει όλα όσα ονειρεύτηκε παιδί. Εσάς!

Ζωή Κυροπούλου

 

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.