Atelier Anastasia Aravani Collection 2011

Το ατελιέ «Αναστασία Αραβανή», ιδρύθηκε το 2003 από την ίδια την Αναστασία Αραβανή. Απόφοιτος του Πάντειου Πανεπιστημίου, του τμήματος πολιτικών επιστημών και διεθνών σπουδών, γρήγορα κατάλαβε ότι αυτός ο κλάδος ήταν πολύ μακριά από αυτό που αργότερα θα την κέρδιζε. Το 1992 σπούδασε επαγγελματικό μακιγιάζ στη σχολή VOGUE, απ’ όπου αποφοίτησε με Άριστα, με ειδικότητα στο παραμορφωτικό μακιγιάζ, special effects.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ονυχοπλαστικής, αισθητικής, βραδινά και νυφικά χτενίσματα, προκειμένου να έχει ολοκληρωμένη άποψη και αισθητική της γυναικείας «νυφικής» εμφάνισης.
Έχει αναλάβει ως, leader make-up artist, σε θεατρικές παραστάσεις, επιδείξεις μόδας και καλλιτεχνικές φωτογραφήσεις. Έχοντας μεράκι για τη δουλειά της και τον τομέα του γάμου, θέλησε να προχωρήσει μερικά βήματα παραπέρα….
Σπούδασε 3 έτη, πατρόν, σχέδιο μόδας και fashion computer design στήνοντας ταυτόχρονα το δικό της ατελιέ, δίνοντας έτσι την προσωπική υπογραφή στα νυφικά της. Η πορεία μας στο χώρο του νυφικού ξεκίνησε το 2003, με γνώμονα πάντα τις επιθυμίες της κάθε νύφης. Στο ατελιέ, προσφέρονται ολοκληρωμένες και πρωτότυπες προτάσεις, πάντα σύμφωνα με το στιλ και την προσωπικότητα της κάθε νύφης.
Εκτός από τα υπάρχοντα νυφικά που διατίθενται στο ατελιέ, μπορούν να σχεδιαστούν και να ραφτούν στα μέτρα της κάθε ενδιαφερόμενης, σε προσιτή τιμή, σε οποιοδήποτε σχέδιο, ύφασμα ή υλικό, το νυφικό που έχει φανταστεί.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.