Mermaid ή γοργονέ Νυφικό

Το mermaid ή αλλιώς γοργονέ νυφικό είναι η ιδανική επιλογή για τις νύφες που έχουν καμπύλες και επιθυμούν να τις αναδείξουν. Το στυλ του νυφικού αυτού κολλάει επάνω στο σώμα και διαγράφει έντονα από πάνω μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο όπου και ανοίγει. Αυτός ο τύπος νυφικού αποκαλύπτει μια αισθησιακή πλευρά ενώ αποπνέει τον αέρα της ντίβας.

Δυστυχώς το νυφικό αυτό δεν είναι για όλες, το ύψος για παράδειγμα της νύφης θα πρέπει να είναι επαρκές αλλά αν αυτό μπορεί να επιτευχθεί με πολύ ψηλά τακούνια τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Για να δείξει αυτό το στυλ θέλει καμπύλες και ύψος.

Εάν το επάνω μέρος σας είναι πολύ αδύνατο ψάξτε για ένα γοργονέ νυφικό με κάποιο λουλούδι μεγάλο στο μπούστο, με τιράντες φαρδιές ή να δένει πίσω στο λαιμό για να πάρει έμφαση το επάνω μέρος και να δείχνει πιο γεμάτο. Εάν πάλι είναι γεμάτο το επάνω μέρος του σώματός σας φροντίστε να αναζητήσετε νυφικό strapless και καλύτερα σκέτο επάνω χωρίς πρόσθετα που γεμίζουν.

Το σημαντικό όμως είναι η σωστή επιλογή εσώρουχου και ιδιαίτερα του σουτιέν. Θα πρέπει να είναι strapless και να κρατάει καλά το στήθος για να εφάπτεται με το νυφικό. Δώστε προσοχή σε αυτό γιατί εάν είναι πολύ σφιχτό θα κάνει το νυφικό να σακουλίασει στο σημείο εκείνο. Το εσώρουχο επίσης θα πρέπει να είναι χαλαρό και όχι πολύ στενό ειδικά αν το ύφασμα του νυφικού διαγράφει όπως πχ το σατέν. Αποφύγετε σε αυτήν την περίπτωση τα string και επιλέξτε κάτι πιο φαρδύ για να μην διαγράφετε και να μην πιέζει την περιοχή εκείνη.

Το στυλ γοργονέ τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές και οι οίκοι και τα καταστήματα διαθέτουν αρκετά ικανοποιητικές συλλογές. Ωστόσο κάθε χρόνο νέα σχέδια κάνουν την εμφάνιση τους. Για το 2011 λοιπόν η τάση επιτάσσει σατέν, τούλι και ταφτά.

Ντραπέ σχέδια στο ύψος της μέσης και στο τελείωμα, ενώ το κλασσικό κυματιστό σχήμα στο τελείωμα του έγινε πιο αραιό. Λεπτοκομμένα διακριτικά σχέδια με Swarovski και φαρδιές σατέν ζώνες στη μέση ενώ φιόγκοι δεν υπάρχουν σχεδόν πουθενά.

Το επάνω μέρος φέτος αναδείχθηκε πολύ μιας και το κλασσικό strapless δέχθηκε μανικάκια από δαντέλα, ιδιόμορφα δεσίματα από τούλι στο ύψος των ώμων αλλά έκλεισε και με ζιβάγκο ως το λαιμό δίνοντας στην πλάτη αισθησιακά ανοίγματα. Πάρτε μια γεύση για το στυλ του mermaid νυφικού για το 2011.

Της Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.