Νυφικό για πληθωρική νύφη

Το να ψάχνεις ρούχα ως πληθωρική γυναίκα είναι κουραστικό, κάποιες φορές εκνευριστικό και άλλες απογοητευτικό! Πόσο μάλλον όταν ψάχνεις για νυφικό….Ωστόσο με τα χρόνια, τα καταστήματα και οι οίκοι έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν και σειρές για πληθωρικές γυναίκες. Στην Ελλάδα με λίγο ψάξιμο παραπάνω μπορείς να βρεις τέτοια καταστήματα με φορέματα για παχουλές ή ακόμα να παραγγείλεις μέσω διαδικτύου και με τελευταία λύση να ράψεις. Ποιό όμως στυλ νυφικού κάνει για σένα? τι σωματότυπο έχεις? τι πρέπει να αποφύγεις? Μη σε νοιάζει καθόλου, ως το τέλος του άρθρου θα είσαι πλήρως ενημερωμένη για όλα αυτά που πρέπει!

Σωματότυπος μήλο :
Πρόκειται για γυναίκες που συσσωρεύουν τα περισσότερα κιλά στην περιοχή της κοιλιάς. Ο σωματότυπος αυτός διαθέτει ένα μεγάλο συν, ως συνήθως διαθέτει λεπτά πόδια! Νυφικά για σένα είναι αυτά που διαγράφουν το στήθος και συνεχίζουν χυτά κάτω από το στήθος μέχρι το τελείωμα. Έτσι και θα καλύψεις την περιοχή της κοιλιάς και θα αναδείξεις το στήθος. Εάν τα πόδια σου είναι λεπτά το τέλειο μήκος για το νυφικό σου είναι το midi δηλαδή λίγο πιο κάτω από το γόνατο.

Σωματότυπος αχλάδι:
Είναι ο τύπος σώματος όπου τα κιλά συσσωρεύονται στην περιοχή των γοφών και κατά κύριο λόγο το επάνω μέρος του σώματος είναι αδύνατο. Το κατάλληλο νυφικό για σένα είναι το strapless, με στενή μέση και άνοιγμα από τη μέση και κάτω. Τον όγκο μην τον φοβάσαι γιατί θα καλύψει την περιοχή που θες, θα βοηθήσει στο να μην διαγράφει η ανοιχτή περιφέρεια και θα σε κολακέψει πολύ.

Σωματότυπος πληθωρική παντού:
Εάν είσαι γεμάτη σε όλο το σώμα, και στο κάτω μέρος και στο επάνω μπορείς να αναζητήσεις  νυφικό εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 50 και του 60, δηλαδή όχι ογκώδες και πολύ μακρύ. Ένα μεγάλο λάθος που κάνουν στα καταστήματα οι πωλήτριες είναι να προτείνουν τέτοιου είδους νυφικά, τα οποία περισσότερο θα σε παχαίνουν παρά θα σε κολακεύουν. Τα νυφικά τύπου 50 και 60 διαγράφουν τη μέση κάτι που το χρειάζεσαι, καλύπτουν τα μπράτσα και σταματούν εκεί που αρχίζει να φαίνεται το παπούτσι.

Είναι εξαιρετική λύση εάν σιχάθηκες τις πασμίνες και σου φαίνονται ξένο σώμα στο νυφικό, μιας και αυτό το στυλ ενσωματώνει μανικάκια ή κομψά μπολερό και έτσι θα αισθάνεσαι την απόλυτη ελευθερία στις κινήσεις χωρίς το εκνευριστικό μάζεμα της πασμίνας .

Τι να αποφύγεις ? Πολύ έντονα σχέδια, μεγάλες ουρές και υπερβολικούς φιόγκους στο μέγεθος. Θα σου προσθέσουν όγκο! Ωστόσο εάν επιθυμείς χρώμα μην φοβηθείς να το κάνεις, εξάλλου είναι το νυφικό σου δικαιούσαι να φορέσεις αυτό που ονειρευόσουν. Φρόντισε απλά το χρώμα να ταιριάζει στην επιδερμίδα σου για να φαίνεται πιο όμορφο. Το σημαντικότερο είναι η γραμμή του νυφικού να κάθεται ωραία επάνω στο κορμί σου, να μην είναι πολύ κολλητό αλλά να μην είναι και σακουλιασμένο. Μην αφήσεις τις πωλήτριες να σου επιβάλλουν φαρδιά νυφικά με την αιτιολογία ότι είσαι πληθωρική, οι περισσότερες δυστυχώς είναι μεγάλης ηλικίας και έχουν μείνει σε πρότυπα ντυσίματος περασμένων δεκαετιών και δεν γνωρίζουν ότι πλέον δεν φοράνε μόνο ριχτά οι πληθωρικές γυναίκες. Το ότι έχεις περιττά κιλά δεν σημαίνει τίποτα, μπορείς να βρεις ή να δημιουργήσεις το νυφικό των ονείρων σου και να είσαι ακόμα πιο όμορφη την ημέρα εκείνη.

Της Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.