Δαχτυλίδι πρότασης γάμου : 5+1 συμβουλές για τον άντρα

Έφτασε η στιγμή που θα πέσεις στα γόνατα για να ζητήσεις τη γυναίκα που αγαπάς να σε παντρευτεί ,έτσι λοιπόν ξεκινάς τη διαδικασία αγοράς του μονόπετρου για την πρόταση. Εμείς θα σε συμβουλεύσουμε τι να προσέξεις για να κάνεις την καλύτερη επιλογή!

1. Ψάρεψε την! Αν δεν γνωρίζεις τις προτιμήσεις της, βγείτε μια βόλτα και όλος τυχαίως σταματήστε σε ένα κοσμηματοπωλείο, αν από μόνη της δεν ξεχωρίσει κάποιο τότε κάνε λογοπαίγνια του στυλ «εσύ αυτό θα το φορούσες»? με αστείο τρόπο για να μην καρφωθείς!

2. Από μηχανής Θεός! Σε περίπτωση που η συμβουλή νούμερο 1 δεν επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για σένα τότε ζήτα βοήθεια από συγγενείς όπως αδελφή ή ξαδέρφη (που κάνουν παρέα) ή τις φίλες της! Εκείνες θα σε οδηγήσουν στο σωστό δρόμο!

3. Μην ξεπαραδιαστείς! Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία, όχι πως η μελλοντική γυναίκα σου δεν το αξίζει, μα φυσικά και το αξίζει, αλλά σε αυτές τις δύσκολες εποχές μην αγοράσεις με αυτό το κριτήριο! Πολλοί άντρες κάνουν το λάθος και δίνουν δύο και τρεις μισθούς για το πολυπόθητο μονόπετρο, σύμμαχοί τους? οι πωλητές! ΠΡΟΣΟΧΗ μην παρασυρθείς από τα λεγόμενα του εκάστοτε πωλητή που θέλει να σου περάσει ότι όσο πιο ακριβό είναι τόσο δείχνει την « ποσότητα» της αγάπης σου!

4. Μην προδωθείς! Μην αρχίζεις να την κοιτάς με βλέμμα που ξεχειλίζει από αγάπη ειδικά αν δεν το έχεις γενικά αυτό σαν άνθρωπος! Μην πετάξεις υπονοούμενα του στυλ «αχ και να ξέρες τι σε περιμένει» αν είναι ψηλιασμένη θα το καταλάβει.

5. Κρύψτο! Μην ξεχαστείς και το αφήσεις στο σπίτι και το δει, ειδικά αν συζείτε. Το αυτοκίνητο και ο χώρος εργασίας είναι καλές επιλογές.

6. Ήρθε η ώρα! Κάνε την να νιώσει πριγκίπισσα, η γυναίκα είτε κρυφά είτε φανερά περιμένει αυτή τη στιγμή στη ζωή της με μεγάλη λαχτάρα. Δεν κοστίζει τίποτα να φτιάξεις ατμόσφαιρα είτε στο σπίτι με τα κλασσικά κεριά και το δείπνο, είτε να σκεφτείς μια πρωτότυπη ιδέα στα πλαίσια των προτιμήσεων της! Μην ξεχνάς πως αυτή η στιγμή θα μείνει και για σένα μοναδική, βάλε λοιπόν τα δυνατά σου, εμείς θα σου ευχηθούμε η ώρα η καλή!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.