Παπούτσια γαμπρού

Με γνώμονα πάντα το στυλ και το χρώμα του κουστουμιού θα διαλέξετε και τα παπούτσια. Το μαύρο χρώμα είναι ιδανικό για κλασσικό κουστούμι, ενώ για πιο μοντέρνο κουστούμι μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μπεζ ή καφέ. Μπορεί να επιλέξετε παπούτσια με κορδόνια ή για πιο casual ύφος χωρίς κορδόνια. Τρεις είναι οι ποιότητες που κυριαρχούν στα ανδρικά παπούτσια: τα παπούτσια από λουστρίνι, από δέρμα και τα σουέτ, ιδανικά κυρίως για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η ποιότητα του δέρματος
Παίζει σημαντικό ρόλο στην άνεση, επιλέξτε μαλακό δέρμα και όχι σκληρό που θα ανοίξει και θα κάνει ρωγμές στην επιφάνεια με το περπάτημα. Το πλεονέκτημα του να φορέσετε ένα ζευγάρι παπούτσια κατασκευασμένα από δέρμα είναι ότι επιτρέπει τα πόδια να αναπνεύσουν.

Η επένδυση
Βάλτε το χέρι σας και νιώστε μέσα το παπούτσι αν αισθάνεστε το εσωτερικό ομαλό, χωρίς αιχμηρές άκρες ή εξογκώματα μόνο τότε αγοράστε το. Σε διαφορετική περίπτωση απορρίψτε το κατευθείαν καθώς θα σας φέρει δυσφορία την ώρα της τελετής και της δεξίωσης.

Οι ραφές
Οι ραφές θα πρέπει να είναι λεπτές και χωρίς κόμπους ή κλωστές μικρές που έχουν φθαρθεί και προεξέχουν.

Tips :

  • Αν τα παπούτσια σας βραχούν ΜΗΝ τα τοποθετήσετε κοντά σε καλοριφέρ ή σε μέρος με έντονο ήλιο για να στεγνώσουν γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρωγμές στο δέρμα αφήστε τα παπούτσια να στεγνώσουν φυσικά.
  • Για τον καθαρισμό και το γυάλισμα των δερμάτινων παπουτσιών  επιλέξτε ένα πολύ καλό γυαλιστικό κερί ή κρέμα για παπούτσια.
  • Φορέστε τις ίδιες κάλτσες με εκείνες που θα φορέσετε την ημέρα του γάμου όταν θα δοκιμάζετε παπούτσια και νιώστε αν υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για ελευθερία στα δάχτυλα. Μην ξεχάσετε να περπατήστε λίγο μέσα στο κατάστημα για να καταλάβετε εάν είναι τα κατάλληλα για εσάς.
  • Μην ξεχνάτε ότι τη μέρα του γάμου σας περιμένει πολύ ορθοστασία οπότε ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια θα σας βοηθήσουν ν’ ανταπεξέλθετε και να αισθάνεστε ξεκούραστος.
broamroo:
Related Post

This website uses cookies.