Do’s και dont’s της λίστας γάμου

Τα βασικά tips για να οργανώσετε σωστά τη λίστα του γάμου σας και να αποφύγετε λάθη και απεριβλεψίες. Οργανωθείτε, προγραμματείστε σωστά το χρόνο σας και τις επιλογές σας και αφήστε τα υπόλοιπα στα χέρια του καταστήματος με το οποίο συνεργάζεστε…

Μην το παρακάνετε

Ανοίξτε λίστα γάμου σε δυο ή τρία καταστήματα αλλά όχι σε δέκα. Επιλέξτε ένα πολυκατάστημα με υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ώστε να εξυπηρετηθούν και καλεσμένοι σας από μακριά, με τα βασικά είδη σπιτιού που θέλετε να αποκτήσετε και ένα ή δυο ακόμα τοπικά καταστήματα. Επιλέξτε για την λίστα γάμου σας καταστήματα με χαμηλές, μέσες και ακριβές τιμές στα προϊόντα ώστε οι καλεσμένοι σας να έχουν επιλογή ανάλογα με την οικονομική τους δυνατότητα.

Προγραμματίστε τη λίστα σας εγκαίρως

Ξεκινήστε τη λίστα γάμου σας τέσσερις με έξι μήνες πριν την ημερομηνία του γάμου. Αυτό θα δώσει τόσο στους καλεσμένους άνεση χρόνου για να διαλέξουν τα δώρα όσο και σε εσάς τη δυνατότητα να προσθέσετε κάποιο κομμάτι που είχατε ξεχάσει.

Μην ενημερώνετε για τη λίστα γάμου στην πρόσκλησή σας

Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σε κάποιο κατάστημα με λίστα γάμου ενημερώστε την οικογένειά σας και τους στενούς σας φίλους που εμπλέκονται με το γάμο ώστε να μεταφέρουν την πληροφορία σε όποιον τους ρωτήσει. Να περιλάβετε πληροφορίες για τη λίστα γάμου στην γαμήλια πρόσκλησή σας δεν είναι όμορφο ούτε σωστό, αλλά αν κάποιος σας ρωτήσει που έχετε ανοίξει λίστα γάμου μπορείτε ελεύθερα να τον ενημερώσετε όπως επίσης μπορείτε να περιλάβετε αυτή την πληροφορία στο website για το γάμο σας.


Προσθέστε στη λίστα πολλά δώρα

Συμπεριλάβετε πολλά δώρα στη λίστα γάμου σας ώστε οι καλεσμένοι να σας έχουν άφθονες επιλογές. Σκεφτείτε τους καλεσμένους σας, και να εγγραφείτε για δώρα σε ένα ευρύ φάσμα των τιμών, ή να επιλέξετε μεμονωμένα στοιχεία και όχι σύνολα, όπως και κατσαρόλες και τηγάνια, για παράδειγμα. Καλό είναι τα ακριβά κομμάτια και που έχετε στη λίστα σας να εξισορροπούνται με άλλα, εξίσου όμορφα, χρηστικά και χαριτωμένα,  σε πιο προσιτές τιμές.

Να ενημερώνεστε για την πρόοδο της λίστας

Αν το κατάστημα που έχετε ανοίξει την λίστα γάμου δεν σας ενημερώνει τακτικά για την κίνηση της λίστας γάμου σας καλό είναι να ρωτήστε εσείς. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να προσθέσετε κι άλλα κομμάτια αν το κρίνετε απαραίτητο και να στείλετε ευχαριστήριες κάρτες στα άτομα που σας έκαναν κάποιο δώρο.


Μην περιορίζετε τη λίστα γάμου σας

Όταν επιλέγετε τα τεμάχια για τη λίστα σας μην σκέφτεστε μόνο τον τρόπο ζωής που τώρα ακολουθείτε. Στο άμεσο μέλλον επίσημες εκδηλώσεις θα αρχίσουν να περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σας, όπως δείπνα σε ονομαστικές γιορτές, Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά όπου οι πιατέλες, οι σουπιέρες και τα ποτήρια της σαμπάνιας που τώρα φαντάζουν περιττά, θα είναι χρήσιμα.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.