Χρώμα γάμου μπλε – στολισμός, ιδέες, λουλούδια

Το μπλε γενικά θεωρείται δύσκολο χρώμα για γάμους καθώς ελάχιστα λουλούδια έχουν μπλε χρώμα ώστε να δημιουργήσετε ένα αρμονικό και όμορφο στολισμό. Στην Ελλάδα παρόλαυτά αποτελεί μια από τις κύριες επιλογές των ζευγαριών που πρόκειται να παντρευτούν μιας και μας χαρακτηρίζει σαν έθνος και θυμίζει τόσο το γαλάζιο ουρανό και τη μπλε θάλασσα που μας περιβάλλουν.

Οι αποχρώσεις του μπλε ποικίλουν από ανοικτό γαλάζιο, ιδανικό για γάμους το καλοκαίρι και γάμους κοντά σε θάλασσα ή νησί μέχρι σκούρο βαθύ μπλε που συνδυάζεται υπέροχα με ασημί, χρυσό ή κόκκινο για πολυτελείς γάμους το χειμώνα. Η επιλογή της απόχρωσης εξαρτάται αποκλειστικά από το προσωπικό σας γούστο και την εποχή του χρόνου που θα γίνει ο γάμος σας.

Τα πιο κατάλληλα λουλούδια για γάμο με μπλε χρώμα είναι φυσικά οι ορτανσίες, οι οποίες βγαίνουν σε πολλές αποχρώσεις του μπλε, από ανοικτό μέχρι σκούρο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε υπέροχα μπλε τριαντάφυλλα, τουλίπες, ιβίσκο και λεβάντα. Ο μπλε στολισμός συνδυάζεται όμορφα με κίτρινο, με πρώτη επιλογή τον ήλιο, ροζ ή φούξια με πολλά λουλούδια σε αυτές τις αποχρώσεις και φυσικά με λευκό.

Το νυφικό θα είναι κλασικά λευκό στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε μια μπλε κορδέλα στη μέση ή να το συνδυάζεται με μπλε παπούτσια. Για ιδιαίτερο αποτέλεσμα επιλέξτε μπλε γραβάτα για το γαμπρό και μπλε φορεματάκια για τα παρανυφάκια.

Για τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες υπάρχουν άπειρες επιλογές σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε στη διάθεσή σας. Πολύ όμορφα είναι τα γαλάζια κουτάκια για τις μπομπονιέρες με κορδέλα στο δεύτερο χρώμα του γάμου.

Στη δεξίωση μπορείτε να επιλέξετε γαλάζια τραπεζομάντιλα ή σερβίτσια με λουλούδια στο δεύτερο χρώμα του ή λευκά είδη με όμορφα γαλάζια ή μπλε μπουκέτα στο κέντρο των τραπεζιών. Must είναι να επιλέξετε μια τούρτα γάμου με μπλε χρώμα για να συμπληρώσετε αρμονικά το θέμα του γάμου.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.