Γάμος την άνοιξη

Την άνοιξη την φέρνει το Πάσχα, αν η βαρυχειμωνιά σας φαίνεται μελαγχολική για την τέλεση του γάμου σας η άνοιξη θα σας δώσει ότι ονειρεύεστε. Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε το γάμο σας το Πάσχα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για 40 ημέρες δηλαδή όλη τη Σαρακοστή απαγορεύεται. Από την Κυριακή του Θωμά και μετά αυτό αλλάζει και μπορείτε να τελέσετε το γάμο σας με όλα τα προνόμια της εποχής. Η άνοιξη είναι η εποχή της ανανέωσης ωστόσο στον τομέα επιλογής για γάμο κρατάει μακρινή θέση και για την ακρίβεια την τρίτη πίσω από το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Αυτό είναι καλό αν σχεδιάζετε έναν γάμο την άνοιξη, καθώς μπορείτε να πάρετε μειωμένες τιμές σε χώρους δεξιώσεων και διαθέσιμες ημερομηνίες σε ναούς και κτήματα.

Στα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες ενός ανοιξιάτικου γάμου έχετε άπλετες επιλογές. Ένα λουλούδι πάνω στη μπομπονιέρα ή το προσκλητήριο αρκεί για να ολοκληρώσει το θέμα σε οποιοδήποτε χρώμα επιλέξετε. Όμορφο είναι οι λαμπάδες , τα λουλούδια για το στολισμό του χώρου, το μπουκέτο της νύφης να έχουν τα ίδια λουλούδια με αυτά που θα επιλέξετε για τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες.

Τα περισσότερα νυφικά είναι είτε από βαριά υφάσματα που θα σας ζεστάνουν είτε από πολύ λεπτά που θα σας κάνουν να κρυώσετε. Για ένα γάμο την άνοιξη επιλέξτε ένα νυφικό φόρεμα με ύφασμα ψιλό αλλά με λίγο χοντρή φόδρα σε strapless στυλ και δώστε του χρώμα με ζωνάρι στη μέση σε παστέλ αποχρώσεις του ροζ, σιέλ, απαλό μοβ.

Η δεξίωση αν σας το επιτρέπει ο καιρός, μπορεί να γίνει στον εξωτερικό χώρο ενός κτήματος σε διαφορετική περίπτωση ένας κλειστός χώρος με θέα είναι κατάλληλος. Λουλουδάτες πιατέλες, πουά στοιχεία, κορδέλες πολύχρωμες και κάθε είδους διακοσμητικό που θα έχει σαν βάση του την αμυγδαλιά είναι ιδανικό για τη διακόσμηση του χώρου. Μεγάλα βάζα που θα στέκονται στο χώρο μπορούν να είναι γεμάτα με ντάλιες, μπιγκόνιες , λεμονανθούς και φυσικά πασχαλιές που θα δώσουν εξαιρετικό άρωμα. Τα υφάσματα που θα χρησιμοποιήσετε για τα τραπέζια τα καλύμματα για τις καρέκλες και το ντεκόρ φροντίστε να είναι ανάλαφρα και σε ήπιους τόνους χρώματος.

Στο φαγητό μπορείτε να συνεχίσετε την παράδοση με αρνί σε διάφορες εκδοχές όπως αρνί φούρνου, σουβλάκι ή φιλετάκια. Συνοδεύστε με δροσερή σαλάτα. Η τούρτα που θα επιλέξτε φροντίστε να έχει σε παστέλ αποχρώσεις διακοσμημένη με ανθάκια ή πεταλούδες και άλλα στοιχεία της άνοιξης.

Τα ποτά του καλωσορίσματος ελαφριά κυρίως λικέρ με γεύσεις και για γλυκό επιλέξτε κάτι με αμύγδαλα, για τα αναμνηστικά δώρα βολβοί ανοιξιάτικων λουλουδιών για φύτεμα ή κηροπήγια ποτιστήρια ακόμα και ένα σακουλάκι αμύγδαλα παραπέμπουν στην εποχή της άνοιξης.

Της Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.