Γάμος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η τελετή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι πραγματικά ρομαντική επιλογή, αν την επιλέξετε να έχετε κατά νου ότι είναι μια δημοφιλής μέρα, οπότε θα πρέπει να κάνετε όλες τις κρατήσεις σας, εκκλησία, χώρος δεξίωσης κ.α αρκετά νωρίς.

Αρχικά ως αναφορά στο στολισμό της εκκλησίας επιλέξτε το απόλυτο χρώμα, το κόκκινο, λόγω ότι αυτό το χρώμα είναι από μόνο του δυνατό συνδυάστε το με μια ελαφριά διακόσμηση, όπως επιδαπέδιες ψηλές διαφανείς ανθοστήλες από plexiglass γεμισμένες από άσπρο ύφασμα στο εσωτερικό τους και μπουκέτα από κατακόκκινα τριαντάφυλλα για την κορυφή.

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πολλές νύφες επιλέγουν να ενσωματώσουν το κόκκινο στο νυφικό τους, είτε πρόκειται για ένα σατέν κόκκινο φόρεμα, ένα λευκό νυφικό με κόκκινες λεπτομέρειες, ή απλά κόκκινα λουλούδια. Ροζ, κόκκινο, και λευκό είναι τα χρώματα για την ημέρα μην ξεχνάτε πως η κορδέλα και η δαντέλα θα συμμετάσχουν επίσης. Μια πολύ ωραία ιδέα είναι κάτασπρο νυφικό με κόκκινες γόβες! Όσο για το γαμπριάτικο κουστούμι ένα σμόκιν από βελούδο είναι απόλυτα ταιριαστή εικόνα, αν θέλετε κάτι διαφορετικό βάλτε ένα μόνο στοιχείο από βελούδο π.χ βελούδινο σακάκι, σίγουρα θα κάνει τη διαφορά.

Οι προσκλήσεις του γάμου σας θα πρέπει να προϊδεάζουν για το θέμα του γάμου. Χρησιμοποιήστε κόκκινους φακέλους, προσκλητήρια σε σχήμα καρδιάς , δαντέλες και κορδέλες για το δέσιμο.

Η δεξίωση καλό θα ήταν να λάμβανε μέρος σε ένα μικρό και οικείο μέρος , με χαμηλό φωτισμό και πολλά κεριά. Διακοσμήστε τους τοίχους με καρδιές από πολυτελή χαρτόνια σε κόκκινο ή ροζ αλλά και μπαλόνια σε τρείς χρωματισμούς ροζ, άσπρο, κόκκινο φυσικά σε σχήμα καρδιάς και αγγελάκια του έρωτα με βέλη και τόξα να κρέμονται από το ταβάνι.

Μπορείτε να βάλετε κόκκινες πιατέλες στα τραπέζια, διασκορπισμένες γυάλινες η πλαστικές καρδιές και ροδοπέταλα. Επιλέξτε για τις καρέκλες καλύμματα άσπρα με σατέν κόκκινες φαρδιές κορδέλες στην πλάτη να δένουν σε φιόγκο. Όσο για τα λουλούδια παρόλο που τα κόκκινα τριαντάφυλλα είναι η παραδοσιακή επιλογή, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε και  τουλίπες ή ορτανσίες, αντί για τριαντάφυλλα για τη διακόσμηση στο κέντρο του κάθε τραπεζιού.

Η τούρτα για γάμο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε λευκό χρώμα στολισμένη με κόκκινες καρδούλες και οπωσδήποτε με φράουλες, ποτά με βάση το κόκκινο χρώμα τους και αναμνηστικά δώρα κεριά, μπρελόκ φυσικά με τη σφραγίδα της αγάπης την καρδιά και όσο για τα γλυκά του καλωσορίσματος μακαρόν σε κόκκινο και ρόζ χρώμα .

Η μουσική κατά τη διάρκεια της δεξίωσης θα πρέπει να είναι απόλυτα ρομαντική, αθάνατα τραγούδια αγάπης, blues, ενώ σαξόφωνα και πιάνο είναι επιλογές που αρμόζουν στη συγκεκριμένη μέρα.

Της Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.