Χρωματιστά νυφικά παπούτσια

Aν ψάχνετε να κάνετε κάτι διαφορετικό για το γάμο σας η ιδέα να φορέσετε χρωματιστά παπούτσια αντί για τα κλασσικά λευκά είναι καταπληκτική! Είναι μια τάση που κερδίζει έδαφος ολοένα και περισσότερο μιας και μπορείτε να φορέσετε τα παπούτσια αυτά ξανά και ξανά μετά την ημέρα του γάμου σας, άλλωστε μην ξεχνάτε πως το χρώμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφραστείτε.

Μπορείτε να ταιριάξετε το χρώμα των παπουτσιών του γάμου σας με τα χρώματα που θα έχει το θέμα του γάμου σας. Μια άλλη πρόταση είναι να συνδυάσετε το χρώμα που θέλετε με τα αξεσουάρ του γαμπρού όπως γραβάτα, ζωνάρι και μαντήλι.

Αν πάλι θέλετε η πινελιά του χρώματος που αγαπάτε να υπάρχει μόνο επάνω σας τότε μπορείτε να συνδιάσετε τα δικά σας αξεσουάρ όπως ζώνη, φιόγκος, γάντια και γιατί όχι μακιγιάζ στο ίδιο χρώμα!

Η εικόνα ενός κατάλευκου νυφικού με χρωματιστά παπούτσια είναι ιδιαίτερη και παιχνιδιάρα.Ειδικά αν το νυφικό σας έχει σοβαρό ύφος όπως ένα mermaid νυφικό, ένα ζευγάρι με χρώμα θα δώσει μια νότα ζωηράδας.

Μια πολύ καλή επιλογή είναι το κόκκινο χρώμα. Είναι δυνατό και σε αντίθεση με το λευκό του νυφικού δείχνει απίστευτα εντυπωσιακό. Ωστόσο χρώματα όπως μωβ, ρόζ, μπλέ, πορτοκαλί και κίτρινο είναι εξίσου εντυπωσιακά χρώματα που θα ταιριάξουν με το ολόλευκο νυφικό σας φόρεμα.


Παπούτσια Louboutin

Υπάρχει φυσικά και η εκδοχή να επιλέξετε παπούτσια από κάποιον διάσημο σχεδιαστή με αναγνωρίσιμο design όπως τα υπέροχα κοκκινόσολα Louboutin, τα κλασσικά Burberry αλλά και τα ρομαντικά Vivienne Westwood. Αρκετοί σχεδιαστές περιλαμβάνουν νυφικές σειρές παπουτσιών όπου τις παντρεύουν με το ιδιαίτερο στυλ τους.


Παπούτσια Vivienne Westwood

Φυσικά το χρώμα στα δάχτυλα των ποδιών σας θα πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό των παπουτσιών, θα ολοκληρώσει την εικόνα και θα δείχνει πιο αρμονικό.Σε κάθε περίπτωση ενημερώστε το φωτογράφο να εστιάσει στα παπούτσια και να βγάλει αρκετές φωτογραφίες που θα δείχνουν τις χρωματιστές σας γόβες. Σίγουρα είναι μια επιλογή όπου κάθε φορά που θα ανατρέχετε στο άλμπουμ του γάμου σας,θα σας κάνει να χαμογελάτε!


Παπούτσια Louboutin

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.