Καλεσμένες! Τι θα φορέσετε την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2011

Οι υψηλοί σχεδιαστές προτείνουν!

Ένας καινούργιος άνεμος φυσάει για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2011. Υπεύθυνοι οι μεγάλοι μετρ της μόδας. Η φετινή καλοκαιρινή σαιζόν είναι πλημμυρισμένη στο χρώμα γι αυτό και το μαύρο εξοβελίζεται στο πυρ το εξώτερον! Σειρά έχει η Άνοιξη και όλα τα χρώματα που θυμίζουν δροσιστικό κοκτέιλ σε πάρτυ.

Από το βαθύ μπλε, στο απόλυτο γαλάζιο!

Μεγάλοι οίκοι όπως οι: Prada, YSL, Lanvin, Gucci, Miu Miu και Marni, έχουν να προτείνουν όλους τους τόνους του μπλε. Από το πιο σκούρο έως και το πιο ανοικτό γαλάζιο. Συνδυάζεται με πορτοκαλί, κόκκινο αλλά και τιρκουαζ.

Lanvin Spring Summer 2011

Louis Vuitton Spring Summer 2011

YSL Spring Summer 2011

Miu Miu Spring Summer 2011

Prada Spring Summer 2011

Η τριχρωμία του ροζ.

Σχεδιαστές: Nina Ricci, Marc Jacobs, Jil Sander, Christian Louboutin.  Το ροζ πάνω σε φόντο 70ς δίνει την αίσθηση της δροσερής καραμέλας. Συνδυασμοί: ροζ, πορτοκαλί και κίτρινο.

Marc Jacobs Spring Summer 2011

Nina Ricci Spring Summer 2011

Christian Louboutin Spring Summer 2011

Αφηρημένα γκράφιτι.

Missoni, Rochas, Alexander McQueen, Prada και Celine. Έντονοι συνδυασμοί εμπριμέ και γραφικών, συμβολικών σχημάτων και αφηρημένων σχεδίων, δημιουργούν μια αφηρημένη πανδαισία χρωμάτων και συμπληρώνουν την γκουέρνικα της μόδας!

Rochas Spring Summer 2011

Alexander McQueen Spring Summer 2011

Missoni Spring Summer 2011

Marni Spring Summer 2011

Minimal

Η απλότητα και η γεωμετρική συμμετρία, χαρακτηρίζει αυτή την τάση. Calvin Klein, Jil Sander και Chloe, Gianfranco Ferre και Balenciaga, δίνουν την καθαρότητα του μινιμαλισμού μέσα από το απέριττο λευκό κι εντυπωσιάζουν.

Gianfranco Ferre Spring Summer 2011

Calvin Klein Spring Summer 2011

Balenciaga Spring Summer 2011

Η πλεκτή νοσταλγία.

Πλεκτά που ανασαίνουν στο σώμα και τονίζουν την ντελικάτη σας φύση. Θυμίζουν χειροτεχνεία της Μεσογείου  και είναι στολισμένα με κρόσσια. Εκφραστές αυτού του vintage style, οι Emilio Pucci, Louis Vuitton, Matthew Williamson, Chanel και Roberto Cavalli.

Emilio Pucci Spring Summer 2011

Louis Vuitton Spring Summer 2011

Roberto Cavalli Spring Summer 2011

Φτερά στα ρούχα.

Ρούχα και αξεσουάρ γεμάτα φτερά! Οι Emanuel Ungaro, Chanel, John Calliano και Alexander McQueen, δίνουν φτερά στην Άνοιξη και στην διάθεση μας!

Emanuel Ungaro Spring Summer 2011

Alexander McQueen Spring Summer 2011

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.