Χειμωνιάτικος γάμος

Στον κινηματογράφο αλλά και στην πραγματικότητα οι πιο πολλοί γάμοι συνηθίζεται να γίνονται καλοκαίρι, όμως ένα χειμωνιάτικος γάμος με τα σωστά στοιχεία θα μπορούσε να γίνει πολύ ιδιαίτερος. Ποιά είναι αυτά?

Καταρχήν το νυφικό, το  90% των επιλογών από τις νύφες είναι strapless ή αμάνικα, αυτό όμως σίγουρα δεν είναι για εσάς καθώς θα θέλετε να διανύσετε κάποια απόσταση ή να φέρετε εις πέρας την φωτογράφηση και θα κρυώνετε πολύ. Για να δώσετε χειμωνιάτικη νότα και να μπορέσετε να αντέξετε το κρύο φορέστε ένα γουνάκι οικολογικό και άσπρο φυσικά, σαν εσάρπα. Στην περίπτωση που έπικρατεί κάποιο συγκεκριμένο χρώμα στο γάμο σας, μπορείτε να ρίξετε ένα σάλι γύρω σας στο χρώμα αυτό.

Η τοποθεσία που θα διαλέξετε φροντίστε να είναι ζεστή και φιλική, όπως ένα μικρό ξενοδοχείο με τζάκι (για λίγους καλεσμένους) ή να κλείσετε ένα χώρο δεξίωσης ο οποίος θα έχει μεγάλα παράθυρα στην περίπτωση που χιονίζει, γιατί ενα τέτοιο θέαμα είναι απλά μαγικό!

Η διακόσμηση θα πρέπει να αποτελείται από σκούρα χρώματα όπως μπλέ, κόκκινο και από ανοιχτά χρώματα. Μπορείτε να αναμείξετε το  λευκό με το μελί και για τους τολμηρούς ενδείκνυται το  μαύρο που φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές στη διακόσμηση γάμων τα τελευταία χρόνια. Στη μέση των τραπεζιών στο χώρο της δεξίωσης μεγάλα μπολ με χρωματιστό νερό και κεράκια κάνουν πιο ζεστό το τραπέζι, ενώ τα λουλούδια του χειμώνα όπως το λουλούδι έρικα ή σουσούρα, οι κόκκινες καμέλιες και οι μωβ μαόνιες  θα δέσουν αρμονικά με όλο το κλίμα. Τα μήλα και τα ρόδια είναι μια ακόμη πρόταση που θα βοηθήσει και στην καλοτυχία της βραδιάς και της ζωή σας.

Οι μπομπονιέρες καλό θα ήταν να γίνουν από υφάσματα χοντρά όπως βελούδο, σκληρό σατέν ή πολλές στρώσεις τούλι στα χρώματα της διακόσμησης που θα επιλέξετε για την εκκλησία και τη δεξίωση.

Να θυμάσται πως το welcome drink στο χώρο της δεξίωσης λόγω του χειμώνα θα μπορούσε να ήταν μια ζεστή σοκολάτα ή ένα αρωματικό τσάι ακόμα και ένα ζεστό κρασί με μυρωδικά, θα γλυκάνει και θα ζεστάνει τους καλεσμένους σας!

Της Anastasia Poir

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.